Arnas_Eko Paskelbta Vasaris 11 Dalintis Paskelbta Vasaris 11 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arnas_Eko 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Talibano_Karys 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nušovė Paleto Bay miestelyje norint mane pasodinti į jailą. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): Ne. 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/67rhez Redaguota Vasaris 11 nario Arnas_Eko Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Talibano_Karys Paskelbta Vasaris 11 Dalintis Paskelbta Vasaris 11 Man įdomu kodėl papeikimas ant manęs, jei kitas pareigūnas, kuris tau užmetė star'us, paleido pirmą šūvį, aš antrą ir jis iš karto trečią. Rask geresnį argumentą, kodėl papeikimas yra ant manęs. Gero vakaro. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arnas_Eko Paskelbta Vasaris 12 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 12 prieš 19 valandas(-ų), Talibano_Karys rašė: Man įdomu kodėl papeikimas ant manęs, jei kitas pareigūnas, kuris tau užmetė star'us, paleido pirmą šūvį, aš antrą ir jis iš karto trečią. Rask geresnį argumentą, kodėl papeikimas yra ant manęs. Gero vakaro. Jeigu jis būtų nušovęs, būtų gavęs papeikimą, tu nušovei, tai tu ir gavai – viskas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Talibano_Karys Paskelbta Vasaris 13 Dalintis Paskelbta Vasaris 13 Laukiam verdikto Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Vasaris 13 Dalintis Paskelbta Vasaris 13 @Arnas_Eko atnaujink video Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 Papeikimas Atmestas. Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai