Quattro_Koops Paskelbta Vasaris 12 Dalintis Paskelbta Vasaris 12 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Quattro_Koops 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Con_Terezo 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Tesiog free starai jog netycia nutrenkiau naujoka, bet as jam pasakiau juk man pingas, + uzdejo begima nuo teisesaugos nors prasiau kad nuimtu bega nes vaziavau pats atsisesti i jaila. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek):ehh 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):Video foto Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Con_Terezo Paskelbta Vasaris 12 Dalintis Paskelbta Vasaris 12 Tavo video - https://streamable.com/h8jwfm Manau man net nereikia nieko mesti, apibendrinus situacija - padarei nusižengima, matei jog iš karto važiavau link tavęs surakinti, tu pradėjai bėgti ko pasekoje uždėjau bėga, sugavau užsidirbai daugiau starų na ir buvai pasiūstas atlikti bausmės. Jei reikės kažkokių įrodymų iš mano pusės vaizdinių galėsiu įkelti rytoj. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Vasaris 13 Dalintis Paskelbta Vasaris 13 Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudžiamas. Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai