Jump to content

Peikiu Arnas_Dekardas

Satan_Night

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Satan_Night
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Arnas_Dekardas
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:free star
4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek):10k
5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/ej46bb3

QoO1gMs.png

SG7z418.png

ymgfVZ4.jpg

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Tavo įrodymuose matosi kaip jis mane nušauna,o aš net nešoviau į jį,ir mane nubaudei, taip aš buvau ginklą išsitraukęs,galėjai už tai mane nubausti,bet esme tame jog mane viena nubaudei o kito asmens ne, jeigu nežinai policijos darbo taisyklių manau ne vieta tau ten išvis...

QoO1gMs.png

SG7z418.png

ymgfVZ4.jpg

Nuoroda į atsakymą

taip reikejo ir ji nubausti nes Vietoi to kad rasytu i discorda civilini pareiskima jis saudese atgal, bet nerasyk ir nemeluok dabar kad tu irgi nesaudei mates

akivaizdziai kad is masinos saudeis i ji Pirmas ir kai sustojot abu buvot isitrauke ginklus tai Logiskai pagalvok dabar, Jisai gynies nou taves, 

Nuoroda į atsakymą

On 2025-02-28 at 23:42, Arnas_Dekardas rašė:

taip reikejo ir ji nubausti nes Vietoi to kad rasytu i discorda civilini pareiskima jis saudese atgal, bet nerasyk ir nemeluok dabar kad tu irgi nesaudei mates

akivaizdziai kad is masinos saudeis i ji Pirmas ir kai sustojot abu buvot isitrauke ginklus tai Logiskai pagalvok dabar, Jisai gynies nou taves, 

Išplėsti  

Aš tau dar kartą sakau tavo įrodymus net nesimato jog aš šaudžiau,matosi jog ginklą išsitraukęs buvau tik,ir mane viena nubaudei ir dar ginklus atemei žodžiu neturiu ką diskutuot daugiau su tavim,tegul valdžia sprendžia ką daryt.

QoO1gMs.png

SG7z418.png

ymgfVZ4.jpg

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...