Satan_Night Paskelbta Vasaris 28 Dalintis Paskelbta Vasaris 28 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Satan_Night 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Arnas_Dekardas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:free star 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek):10k 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/ej46bb3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arnas_Dekardas Paskelbta Vasaris 28 Dalintis Paskelbta Vasaris 28 https://streamable.com/izw502 buve daryta drive by, matosi per Video atvykes i vieta maciau tave ir kita zaideja su shotgunu, matomais kad kitas zaidejas gynies nou taves, del to jo nebaudziau O tau gal VIP PPK kad vtm darai susisaudimo metu? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Satan_Night Paskelbta Vasaris 28 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 28 Tavo įrodymuose matosi kaip jis mane nušauna,o aš net nešoviau į jį,ir mane nubaudei, taip aš buvau ginklą išsitraukęs,galėjai už tai mane nubausti,bet esme tame jog mane viena nubaudei o kito asmens ne, jeigu nežinai policijos darbo taisyklių manau ne vieta tau ten išvis... Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arnas_Dekardas Paskelbta Vasaris 28 Dalintis Paskelbta Vasaris 28 taip reikejo ir ji nubausti nes Vietoi to kad rasytu i discorda civilini pareiskima jis saudese atgal, bet nerasyk ir nemeluok dabar kad tu irgi nesaudei mates akivaizdziai kad is masinos saudeis i ji Pirmas ir kai sustojot abu buvot isitrauke ginklus tai Logiskai pagalvok dabar, Jisai gynies nou taves, Satan_Night sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Satan_Night Paskelbta Vasaris 28 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 28 On 2025-02-28 at 23:42, Arnas_Dekardas rašė: taip reikejo ir ji nubausti nes Vietoi to kad rasytu i discorda civilini pareiskima jis saudese atgal, bet nerasyk ir nemeluok dabar kad tu irgi nesaudei mates akivaizdziai kad is masinos saudeis i ji Pirmas ir kai sustojot abu buvot isitrauke ginklus tai Logiskai pagalvok dabar, Jisai gynies nou taves, Išplėsti Aš tau dar kartą sakau tavo įrodymus net nesimato jog aš šaudžiau,matosi jog ginklą išsitraukęs buvau tik,ir mane viena nubaudei ir dar ginklus atemei žodžiu neturiu ką diskutuot daugiau su tavim,tegul valdžia sprendžia ką daryt. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Samsungas_Telefonas Paskelbta Kovas 1 Dalintis Paskelbta Kovas 1 Darbuotojas įspėtas. sveiki Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai