Populiarus turinys Eima_Tosiba Paskelbta Kovas 2 Populiarus turinys Dalintis Paskelbta Kovas 2 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Eima_Tosiba 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: Saint_George 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): 4. Kokia paskyra naudojatės?: Savo pagrindine 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Sveiki, kompetentingiausi(tiesa ar melas - spresti jums) tvarkos prižiūrėtojai! Noriu ginčyti mano užblokavimo sprendimą, nes su juo visiškai nesutinku. Šiame serveryje žaidžiu beveik du metai, o per tą laiką esu sulaukęs tik 3 skundų(visi trys už vieną nužudymą ir gan juokingi). Šį lemtingą ketvirtąjį kartą gavau užblokavimą. Pagal administratorių, kuris mane užblokavo - nėra įmanoma iš 26 iššautų kulkų pataikyti 17. 65.38% Tiek procentų žmogus turi pataikyti 17 kulkų iš 26 iššautų. Ar tikrai tai yra neįmanoma? Prisegu susirašinėjimo nuotrauką - (žmogus bėgo į viršų ir paskui į apačią). Dar viena nuotrauka - Nuo kada minėtasis Silent Aim lockina į žmogų? Peržiūrėjus vaizdo įrašą atidžiau, galime pamatyti, kad taikinukas visada ant žmogaus kūno. Sekanti nuotrauka - Jei taip atidžiai stebėjot mano dalyvavimą gamyklose, turėjot pastebėti, kad visuomet mano šaudymas daugmaž toks pat ir jokių "kosmosų" neprasidėjo. Antra, kodėl yra kišami mano draugai? Nuo kada užblokavimo apeliacija yra sprendžiama pagal tai, kas tavo draugai? O jei jau yra kišami draugai, tai pridėkime Toyo_Yello situaciją - Jeigu dar iki dabar administratoriai nesupranta(o turėtų) kas yra Silent Aim, prisegu skundą - Šiame skunde galime matyti, ką ištikrųjų daro minėtasis Silent, kuriam net nereikia taikinuko ant žmogaus, kad daryti žalą kitam žaidėjui. Cituoju Toyo_Yello "Klausimas vienas: kodėl administracija blokuoja dėl vienos keistos vietos? Kodėl negalima pasikviesti žaidėjo į Discord'ą, paprašyti daugiau parodyti vaizdo įrašų? Dėl flickų, lucky shotų blokuoti nėra teisinga. Todėl tikiuosi, jog administracija perskaitys viską ir peržiūrės, o ne pakomentuos „atmesta“, kaip visada." Galų gale, kam reikalinga UNBAN anketa, jei net patys administratoriai jos nevertina ir duoda +- žinoti, kad nieko nebus. Prisegu nuotrauką - Geros dienos. PAPILDAU Administratorius minėjo, jog neįmanoma tiek pataikyti, kai žmogus laksto, todėl padariau trumpą analizę. 00:42 žmogus irgi nestovi vietoj, bėgioja. 00:22 taspats 1:35 Timestampai surašyti video apačioje. Ar tikrai yra "neįmanoma" kaip minėjo administratorius užblokavęs mane? Visuose vaizdo įrašuose, kuriuos prisegiau, žmonės +- pataiko taip kaip aš. Situacijos ne tokios pat, bet pagal administratoriaus žinutę, visas bendras vaizdas atitinka. Žmonės juda, nestovi vienoje vietoje. Esu tikras, kad, jeigu pasidomėtumėte daugiau, rastumėte ir kitų panašių pavyzdžių. Redaguota Kovas 3 nario Eima_Tosiba Lawrence_Taylor, Mill_Andreas, Mark_Stevenson ir 31 kiti(-ų) sureagavo į tai 25 3 2 3 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Kovas 4 Dalintis Paskelbta Kovas 4 nzn, nesikisu, bet pirmam palyginimui On 2025-03-02 at 22:23, Eima_Tosiba rašė: Administratorius minėjo, jog neįmanoma tiek pataikyti, kai žmogus laksto, todėl padariau trumpą analizę. 00:42 žmogus irgi nestovi vietoj, bėgioja. pridejai vieta kur traceriu nera ir nusprest kad naudojo silenta ar ne sitoj vietoj neimanoma ;D pagal crosshaira matyt galima kad nrml islyde, o pas tave tam videke kur sema sulauzai ant laiptu tai ten baisiau nei turbo pushka prime laikais pawarei. palinkesiu sekmes laukiant du menesius toshos atsakymo kuris bus "atmesta" pyc out Samsungas_Telefonas, Gianni_Blanco ir Terea_Hytsas sureagavo į tai 1 1 1 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Kovas 23 Dalintis Paskelbta Kovas 23 Atblokuotas. Visi neaiškumai turi būti aiškinami žaidėjo naudai. Atsiprašau už nepatogumus. 1008 kreditai grąžinti + 500 kreditų. Toyo_Yello, Gianni_Blanco, Samsungas_Telefonas ir 7 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 1 1 1 3 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai