Juozas_Juozas Paskelbta Kovas 9 Dalintis Paskelbta Kovas 9 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Juozas_Juozas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Juodas_Vairas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:blogai sudeti star+ surakino mane viena nors ne vienas as turejau daug staru 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): -adv rifle 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://streamable.com/dryybg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juodas_Vairas Paskelbta Kovas 9 Dalintis Paskelbta Kovas 9 1. įtarimai sudėti teisingai, dar netgi jų per mažai. 2. ket pažeidimai nes vairuot nemoki ir skraidai kaip slyva tašei 3. viešu ginklu demonstracija tai jai nesupranti ka tai reiškia tai pacituosiu- išsitrauki ginkla ir lakstai kaip ne pilno proto 4. drive-by šaudai iš mašinos bet sunkiai pataikai 5. pareiguno užpuolimas. užpuolei kaip kanibalas kai tiesiog norėjau prilėkt ir paklaust ar tau viskas ok o ten kas ka darė turėtu but ne tavo reikalas. buvau ta minute realei vienas o aš vienas visu neišgaudysiu pirmas taikinys buvai tu tad tave ir gaudžiau https://streamable.com/fcr9r2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juozas_Juozas Paskelbta Kovas 10 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 10 prieš 11 valandas(-ų), Juodas_Vairas rašė: 1. įtarimai sudėti teisingai, dar netgi jų per mažai. 2. ket pažeidimai nes vairuot nemoki ir skraidai kaip slyva tašei 3. viešu ginklu demonstracija tai jai nesupranti ka tai reiškia tai pacituosiu- išsitrauki ginkla ir lakstai kaip ne pilno proto 4. drive-by šaudai iš mašinos bet sunkiai pataikai 5. pareiguno užpuolimas. užpuolei kaip kanibalas kai tiesiog norėjau prilėkt ir paklaust ar tau viskas ok o ten kas ka darė turėtu but ne tavo reikalas. buvau ta minute realei vienas o aš vienas visu neišgaudysiu pirmas taikinys buvai tu tad tave ir gaudžiau https://streamable.com/fcr9r2 Vazineji su nuosava ir policijos apranga akivaizdziai matosi mane viena surakinai kai dar daugiau zmoniu prabege buvo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juodas_Vairas Paskelbta Kovas 10 Dalintis Paskelbta Kovas 10 taip žinau gausiu ispėjima iš pd dėl darbinės aprangos nuosavoj mašinoi. viską greit dariau ir nepastebėjau kad isėdau su darbine apranga šitą pripažystu. o dėl kitu sakau pasikartosiu dar karta jaigu skaityt nemoki. TU BUVAI TAIKINYS TAU BUVO UŽDĖTA BĖGA TAD NUO TAVES IR PRADĖJAU. kas dar neaišku? o tu dabar su savo papeikimais realei išlaisvinai savo draugus nusižengusius nes kol padariau vd sueditinau ir ikėliau ju nebelyko ir pagaut nebebuvo progos. tad gali dėkoti tik sau, nes per tave tavo draugai liko laisvi. bėja pacituosiu. AŠ VIENAS BUDAMAS VAKARE 6-7 NEIGAUDYSIU. nes kol bandai viena surakint kitas apšaudo ir tiesiog bepprasmiška nervuotis, tad kai bunu vienas gaudau po viena o ne visus iš eilės nes gali ir padaryt klaidu dedant itarimus ir taip gali pažeidėjas buti laisvas nes blogai sudėjus itarimus turi išteisint ir nebegali dėti antra karta. AR TAU DAR KAŽKAS NEAIŠKU? geriau nebedarom čia spamo o rašyk privačiai DC. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eimis_Mag Paskelbta Kovas 11 Dalintis Paskelbta Kovas 11 Pareigūnas baudžiamas 1 įspėjimu už darbą su nuosava tr. priemone. Įtarimai sudėti teisingai. Juozas_Juozas sureagavo į tai 1 Discord - eima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai