Talibano_Karys Paskelbta Kovas 16 Dalintis Paskelbta Kovas 16 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Talibano_karys 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Toyo_Yello 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Ginklų konfiskavimas ir šaudymas gamyklos teritorijoje kai vyksta veiksmas 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 2vnt. advanced rifle, pump shotgun, m4 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Toyo_Yello sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Toyo_Yello Paskelbta Kovas 16 Dalintis Paskelbta Kovas 16 Jums vyko sandelys, nei pasiskelbe buvot, nei ka. Atvaziavai ir susaudej, pats kaltas.https://streamable.com/um29x3 Renatas_Andreas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Talibano_Karys Paskelbta Kovas 16 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 16 skirk laiką Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Talibano_Karys Paskelbta Kovas 16 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 16 tuo metu buvau vienas gamyklos teritorijoje, paziurek pas mane screenshot viršų Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Toyo_Yello Paskelbta Kovas 16 Dalintis Paskelbta Kovas 16 prieš 2 minutes(-čių), Talibano_Karys rašė: tuo metu buvau vienas gamyklos teritorijoje, paziurek pas mane screenshot viršų nu, tai tau sandelys, o gamykloj tu pasalinis, nes nepasiskelbet Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Talibano_Karys Paskelbta Kovas 16 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 16 bet kai patys pradedat, veiksmą, tai, kas čia per prikolai jei patys šaudyti pradedat ir verkiat, kad mirštat? taip gaunasi, jei jus pradedat gmkl, niekas negali ateiti ten. Pamąstyk. Samsungas_Telefonas ir Toyo_Yello sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Toyo_Yello Paskelbta Kovas 16 Dalintis Paskelbta Kovas 16 (redaguota) prieš 2 valandas(-ų), Talibano_Karys rašė: bet kai patys pradedat, veiksmą, tai, kas čia per prikolai jei patys šaudyti pradedat ir verkiat, kad mirštat? taip gaunasi, jei jus pradedat gmkl, niekas negali ateiti ten. Pamąstyk. Nesuprantu apie ka tu rasai, tau sandelys, man gamykla, tu net negalejej kistis i kita veiksma. Nera skelbimo - nera dalyvaujanciu. Pagal tavo logika, tada tegul klubai, ukininkai pradeda vaziuoti. Lyg ne pirma diena cia zaidi, bet nesigaudai vapse. Jei reikia skaidrem, ar lengvesniais zodziais paaiskint, parasyk tu man i dc. Redaguota Kovas 16 nario Toyo_Yello Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Kovas 17 Dalintis Paskelbta Kovas 17 Darbuotojas nedirba firmoje. Tema rakinama. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai