Jump to content

Isjunkti/Ijungti monetos pasiūlyma

Luksis_Flux

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Luksis_Flux
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Sukurti menu - nustatyma kur butu galima pasirinkti
'ar zaidejas gali jums sulyti moneta? taip/ne

3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Jeigu zaidejas pvz nori is mechaniko gauti tune, kai mechanikas pasulys tune jam ismes lentele su pasirinkimu sutikti Taip/Ne, tuo paciu metu jeigu artimas zaidejas tau pasulo moneta pries mechaniko pasulyma tu gali atsitiktinai sutikti, ta funkcija isjunkti monetos butu patogiau visiems,nes tada negaletu belekas prieit ir sulyt moneta zaisti.

Redaguota nario Luksis_Flux
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Man, kaip nuo monetos užsikodavusiam žaidėjui, tai ypač aktualu, nes tai vienas tai kitas siūlo žaisti monetą, kai aš to visai neketinu ir nenoriu daryti, tad tikrai palaikau šią idėją ir tokia funkcija yra reikalinga.

p1.png.c56af9ad334a5d408a948b14b03add4f.pngKrk2F.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 22 valandas(-ų), Dariukas_Darius rašė:

Tikrai sutinku, siūlau dar padirbėti taip pat ir su /get 

Geras pasulymas, praverstu.

prieš 22 valandas(-ų), John_Miami rašė:

Sutinku. Nervuoja kartais tas monetos siūlymas iš kitų žmonių!

Butent, jeigu dar su pinigais buni rankuose tai jau rizikuoji.

prieš 9 valandas(-ų), Silvis_Bumer rašė:

Man, kaip nuo monetos užsikodavusiam žaidėjui, tai ypač aktualu, nes tai vienas tai kitas siūlo žaisti monetą, kai aš to visai neketinu ir nenoriu daryti, tad tikrai palaikau šią idėją ir tokia funkcija yra reikalinga.

Va kaip reika nusiteikti pries 😄

prieš 2 valandas(-ų), Kentas_Malbaro rašė:

Palaikau.

prieš 1 valandą, Archeris_Skalpu rašė:

Palaikau. Ernis_Kesas įkyriausias su ta moneta. galvojau papeikimą rašyt dėl to.

Is patirties kalbi, tikrai praverstu visiems tai.

Nuoroda į atsakymą

• Luksis_Flux pakeitė pavadinimą į Isjunkti/Ijungti monetos pasiūlyma
  • po 3 savaičių...
  • po 4 mėnesių...

Tikrai už. Buvau pasigavęs ant 500k, kai nuvariau prie mediku pirktis šarvu, vaistinėliu, ir kažkoks čiuvas pasiūlė ir per greit sutikau nes maniau, kad tai šarvai. 
Ir taip iš mano pusės, labai ikyrus tie žaidėjai, pastoviai kažkur stovint turi prilėkti ir siulyti. Ne tai, kad viena karta pasiūlys, bet ir neatstoja toliau, o jeigu bus išjungti/įjungti funkcija, tai tada niekas ir nebesiulys daugiau.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...