Jump to content

Peikiu Juodas_Vairas

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Hyper_Bloody
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Juodas_Vairas
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: free ita + 3x uz ta pati mano manimu toks pareigunas vapsie neturetu atlikti tokiu pareigu
4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 40 min jail 
5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):

1931e8fa9504c09e5839999e6eaa1937366.thumb.png.2c1704e2f48791ea23d71e9f290a8bd1.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Paskelbta (redaguota)
prieš 9 minutes(-čių), Juodas_Vairas rašė:

https://streamable.com/ykv12j

tu nereagavai už itarimus nustoti keiktis ir kolioti policijos pareigunus, o baudos duot negalėjau nes dėjau ir už ketus dar galėjau dėt ir už valstybinio turto niokojima. bet kaip taves pagailėjau. 

kaip tu esi pareigunas???? cj per klaida patekai 😄  laikas persiskaityt taisykles

1. Jei žaidėjas, kuriam policijos pareigūnas skyrė įtarimo ir šis susimokėjęs baudą 10min. tarpe padarė tokį patį nusižengimą, policininkas turi teisę žaidėjui nesiūlyti baudos. Tokiu atveju žaidėjas gali būti įkalinamas nepriklausomai nuo jo įtarimo lygio

Redaguota nario Hyper_Bloody
Nuoroda į atsakymą

Paskelbta (redaguota)
prieš 14 minutes(-čių), Juodas_Vairas rašė:

tu man kalbi apie taisykles gal man ikelt pov kaip tu su mediku heliu vakar begai nuo pd? nesi toks šventas kaip manai esas. 1-1 lygiosios 😄

kelk nu kas tau neleidzia ne mano bedos jog nesugebi pagaut bet sampuke butum jau gaves bana uz kenkima uz 3x itarima

Redaguota nario Hyper_Bloody
Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...