Juodas_Vairas Paskelbta Kovas 20 Dalintis Paskelbta Kovas 20 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Juodas_Vairas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @hyper_bloody 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: su civiline mašina važinėja su darbo uniforma 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video) https://streamable.com/0cq8or Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hyper_Bloody Paskelbta Kovas 20 Dalintis Paskelbta Kovas 20 (redaguota) masina tik isiemiau ir iskart ppk nuo mediku su darbiniu tr atlekiau sunaikinau ir pasiemiau nuosava nepyk jei tau kazkas nepatiko jog vazinejau su nuosavu tr Redaguota Kovas 20 nario Hyper_Bloody Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juodas_Vairas Paskelbta Kovas 20 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 20 aš esu labai pasipyktines ir nenoriu atleisti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hyper_Bloody Paskelbta Kovas 20 Dalintis Paskelbta Kovas 20 prieš 1 valandą, Juodas_Vairas rašė: aš esu labai pasipyktines ir nenoriu atleisti tai zek saves Juodas_Vairas ir Por_Tal sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rytis_Kanape Paskelbta Kovas 20 Dalintis Paskelbta Kovas 20 (redaguota) Papeikimas priimtas. Medikui skirtas žodinis įspėjimas. Redaguota Kovas 20 nario Rytis_Kanape Medikų pavaduotojas nuo 2024-12-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai