Jump to content

Goth_Boiclique

Rekomenduoti pranešimai

prieš 14 minutes(-čių), Luka_Tony rašė:

Būdamas adminu pats da ne tokias pievas rašei:D

image-19.png

Nemoki skaityt, jie nepateikia jokių argumentų ar priežaščių kodėl blokuoja, aš kaip suprasdavau taip ir parašydavau, svarbu bent pateikt informacijos.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Ką tik, Rokas_Jancikas rašė:

Pirkis unbana ir tikėkis vel negauti bano, važiuojant i gmkl 😄 GL, tikiu, kad reakcija pas tave kaip pas F1 pilotą

Seni, dabar noriu isitikint ant kiek korumpuoti čia "Anti Cheatai" pas jus ir jeigu ne unbanina, vadinasi nėra šis projektas vertas mano laiko ir demėsio, tiesiog per geras aš čia jiem, aišku gruzas čiuvam kai moka pinigus už cheatus, bet gauna pizdy nuo legit žaidėjo.

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Suqma_Dik rašė:

kaip tavo korishas ex adminas pasake - kitu zaidimu nelygink, skillai nepersikelia i gtaske

isvada - korishas buves adminas pritaria tavo banui ir likusiai admin komandai

Screenshot_20250321_103501_Discord.jpg

reakcijos laikas - visur vienodas, btw main mano žaidimas yra gtav, jum gal juokinga lietuviam, bet yra rusu servuose, kur žaidėjai ten graindina ilga laika šaudymo skilla, net aimlabsus daužo pasidare kuo panašiasnius configus į gtav, jie ten žiuri į šita žaidima daug rimčiau, aišku jus to nesuprasit visi jum arba npc arba cheateriai.

Spoiler

Nuoroda į atsakymą

Neatblokuotas. Naudotas AIM. +

[ANTI-CHEAT] Žaidėjas Goth_Boiclique (64) panaudojo WEAPON MODS čytą ir už tai bus automatiškai atjungtas po 10 sek.

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...