Garfildas_Nekadejas Paskelbta Vasaris 11, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 11, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gardildas_Nekadejas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Archeris_Skalpu(KALPOKAS) 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:isedus i masina buvau islaipintas pd kieme ir nusautas pareigunas nieko nedare 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video) https://medal.tv/games/gta-v/clips/UBrlPp8WHdNvC/d1337Ioj7W6c?invite=cr-MSxZMDgsMTEwNDkxNjAxLA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Archeris_Skalpu Paskelbta Vasaris 11, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 11, 2023 (redaguota) Nekviestas į bazę atsigrūdai + į mašina ilipai nekviestas, nepageidaujamas, manau čia geriausia išeitis tau buvo, kitas būdas pašalinis bazėj. + taves prašė pasišalint Best papeikimas pareigūnas nieko nedarė. meanwhile visi prašo užsimerkt, nieko nedaryt. Redaguota Vasaris 11, 2023 nario Archeris_Skalpu Jagger_Jackz sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Garfildas_Nekadejas Paskelbta Vasaris 11, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 11, 2023 prieš 13 minutes(-čių), Archeris_Skalpu rašė: Nekviestas į bazę atsigrūdai + į mašina ilipai nekviestas, nepageidaujamas, manau čia geriausia išeitis tau buvo, kitas būdas pašalinis bazėj. + taves prašė pasišalint Best papeikimas pareigūnas nieko nedarė. meanwhile visi prašo užsimerkt, nieko nedaryt. buvau prie ligonines as isedau jus nuvaziavot i pd tada tu islaipinai ir mane susaude ir tu nieko del to nedariai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Archeris_Skalpu Paskelbta Vasaris 11, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 11, 2023 prieš 1 minutę, Garfildas_Nekadejas rašė: buvau prie ligonines as isedau jus nuvaziavot i pd tada tu islaipinai ir mane susaude ir tu nieko del to nedariai ''įsėdau'' tai kas tave kvietė klaunas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Garfildas_Nekadejas Paskelbta Vasaris 11, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 11, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Archeris_Skalpu rašė: ''įsėdau'' tai kas tave kvietė klaunas nu tai nesirakinat masinu ne mano problemos +yra per f5 islaipinti ir nebutina saudyti ir savo draugo uz tai nebausti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 (redaguota) Papeikimas priimtas. Darbuotojui @Kentas_Meska skiriamas įspėjimas (1/3) Redaguota Vasaris 12, 2023 nario Danny_Fernandez Archeris_Skalpu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai