Jump to content

Peikiu Mantas_Flakka

Tomas_Norkevicius

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Norkevicius
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mantas_Flakka
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Reidų darymas tam neskirtose vietose. Reido darymas nepaskelbus valdžiai, jog kažkur vyksta pats reidas. Bei netinkamas įtarimas.

Paminėti žaidėjai atlikinėja reidą, ten kur tai nėra leidžiama. Šie pareigūnai būdi tam tikrose kelio atkarpose, jog sustabdytų bei atliktų kažkokius patikrinimus.

Keletas taisyklių ties reidu:

2. Reidai gali vykti Paleto Bay ir Sandy Shores miesteliuose ir jų apylinkėse.

8. Apie reido pradžią ir pabaigą policijos valdžia privalo paskelbti per /d (pavyzdys "Paleto Bay miestelyje vyksta reidas iki 20:15", "Policininkai baigė reidą bei sėkmingai kimba į darbus").

Nemanau, jog pareigūnai gali atlikti budėjimus/reidus kiaurą dieną ir neatlikti kitų jiems skirtų veiklų. Tokių kaip: budėjimas pačiuose miesteliuose bei nusikaltėlių gaudymas.

Įtarimą, kurį gavau iš @Mantas_Flakka yra šiek tiek neteisingas. Šis pareigūnas skyrė man įtarimą už „Nelegalaus krovinio gabenimas“ [20 įtarimo] , jog neįlipau į savo darbinį transportą, kad galėtų patikrinti mano krovinį. Pareigūnai teigė, jog įtarimas yra teisingas ir aš turėčiau perskaityti pačias taisykles. „Nelegalaus krovinio gabenimas“ [20 įtarimo] įtarimas teigia, jog jį galima skirti, kai žaidėjas TYČIA išlipa iš sunkvežimio ir nelipa į jį atgal pareigūui paliepus. Iš fūros ar asmeniškai neišlipau, buvau priverstas tai padaryti pačios surakinimo animacijos. Kadangi pats nelipau į savo fūrą, turėjau gauti visiškai kitokį įtarimą. Įtarimas yra: „Pareigūno įsakymo nepaisymas“ [10 įtarimo ⭐] . Jame teigiama, jog šį įtarimą galima taikyti kai žaidėjas neatliekia jam nurodytų teisėtų veiksmų (pavyzdžiui, sustabdžius išlipti iš tr. priemonės; užgesinti variklį). 

Pagal paminėtus įtarimus, galima juos abu dėti kartu, nes žaidėjas pažeidė taisykles Pareigūno įsakymo nepaisymu.

Tikiuosi bus atsižvelgta į Pareigūnų pažeidimus, kuriuos paminėjau šiame papeikime.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):

Vaizdinis įrašas, jog šie pareigūnai atlikinėjo reidą/budėjimą tam neskirtose vietose: https://streamable.com/83yzel

Vaizdinė nuotrauka dėl neteisingai gauto įtarimo: https://imgur.com/a/OjS5zEG

image.png.d6c0377097655da1c863b692d4f7764e.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Mano manymų darbą atlikau teisingai.

Štai POV iš mano pusės.

Įtarimą tau daviau, vadovaujantis šia taisyklę:  

„Nelegalaus krovinio gabenimas" [20 įtarimo ⭐]

• Taikoma, kai Fūristas tyčia atkabina vežamą nelegalų krovinį, išlipa iš sunkvežimio, pastarąjį sunaikiną ir nesileidžia būti patikrinamas policijos pareigūno taip siekdamas išvengti bausmės.

spacer.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...