Arnas_Hazer Paskelbta Kovas 25 Dalintis Paskelbta Kovas 25 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arnas_Hazer Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Rafaelis_Kirminas policininkų firmos direktorius. Papeikimo priežastis: Atmestinas požiūris į darbuotojų papeikimus, netinkamas sprendimo priėmimas. Kodėl darbuotojas pavartojęs keiksmažodį po*ui negauna net įspėjimo, o paprastas žaidėjas pavartojęs keiksmažodį gauna papildomą įtarimo lygį ir už tai praleidžia daugiau laiko įkalinimo įstaigoje? Skamba nelogiškai ne? Kodėl yra taikomi dvigubi standartai - darbuotojas praslysta negavęs net įspėjimo, o žaidėjas už tą patį nusižengimą gauna įtarimo lygį ir yra baudžiamas. Pažeidimų įrodymai: https://forum.lmg5.lt/topic/8982-peikiu-luka_tony/#comment-75161 Redaguota Kovas 25 nario Arnas_Hazer Terea_Hytsas ir Luka_Tony sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Kovas 25 Dalintis Paskelbta Kovas 25 Puikiai suprantu, kodėl manai, jog darbuotojas turėtų gauti įspėjimą. Tačiau šis darbuotojas nėra tas, kuris nuolat bėgioja po visą serverį ir įžeidinėja kitus keiksmažodžiais. Tai pirmasis papeikimas, kuriame matau, kad jis keikėsi, todėl nematau pagrindo skirti jam pilną įspėjimą dėl šio atvejo. Papeikime atsakiau dėl jo elgesio ir kalbėsenos, kad tokios situacijos nepasikartotų: https://prnt.sc/fsqO4m5dUfRm Pasikartojus tokioms situacijoms, į tai būtų žiūrima griežčiau. Kol kas jos nesikartoja, ir tikiuosi, kad nesikartos. Check_Bass sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arnas_Hazer Paskelbta Kovas 25 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 25 (redaguota) Suprantu tavo poziciją, tačiau aš už pirmą kartą gavau žvaigždutes, o darbuotojas negauna net įspėjimo. Man truputi čia su logika ir lygybe nesikerta dalykai bet paliekam nusprest Eimiui. Ačiū už atsakymą. P.S kaip dėl nužudymo Paleto teritorijoj? Redaguota Kovas 25 nario Arnas_Hazer Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Kovas 25 Dalintis Paskelbta Kovas 25 Ką tik, Arnas_Hazer rašė: Suprantu tavo poziciją, tačiau aš už pirmą kartą gavau žvaigždutes, o darbuotojas negauna net įspėjimo. Man truputi čia su logika ir lygybe nesikerta dalykai bet paliekam nusprest Eimiui. Ačiū už atsakymą. Palygink kokiais žodžiais mane nušėrei, ir ką pats gavai:Dddd lieji ašaras lygioj vietoj. Nei aš tave įžeidžiau, nei kažką pasakiau. Būčiau pirmas tave įžeidinėjęs ir vartojęs keiksmus ( o ne vieną žodį kuris ir tai ne tau skirtas buvo:D ) tada galėtum skųstis kad nėr teisybės šiam pasauly, o dabar eik skinti obuolių ir palik tą forumą ramybėj. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arnas_Hazer Paskelbta Kovas 25 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 25 prieš 2 minutes(-čių), Luka_Tony rašė: Palygink kokiais žodžiais mane nušėrei, ir ką pats gavai:Dddd lieji ašaras lygioj vietoj. Nei aš tave įžeidžiau, nei kažką pasakiau. Būčiau pirmas tave įžeidinėjęs ir vartojęs keiksmus ( o ne vieną žodį kuris ir tai ne tau skirtas buvo:D ) tada galėtum skųstis kad nėr teisybės šiam pasauly, o dabar eik skinti obuolių ir palik tą forumą ramybėj. Pirmoje vietoje, dar kol tavęs neįžeidžiau starus dėjai už žodį b*et (keiksmažodžiai), o pats vartojai žodį po*ui (irgi keiksmažodžiai), tad šiuo atveju abu padarėm tą patį nusižengimą, tačiau nubaustas likau tik aš. P.S tai nėra verkimas, tai yra tiesos ir lygybės ieškojimas, nes su tokia tvarka nežinau kas čia bus toliau.. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Kovas 25 Dalintis Paskelbta Kovas 25 Ką tik, Arnas_Hazer rašė: Pirmoje vietoje, dar kol tavęs neįžeidžiau starus dėjai už žodį b*et (keiksmažodžiai), o pats vartojai žodį po*ui (irgi keiksmažodžiai), tad šiuo atveju abu padarėm tą patį nusižengimą, tačiau nubaustas likau tik aš. P.S tai nėra verkimas, tai yra tiesos ir lygybės ieškojimas, nes su tokia tvarka nežinau kas čia bus toliau.. Gavai įtarimą už įžeidimus, o ne keiksmus šiaip jau, eik dar kart video pažiūrėk:D Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arnas_Hazer Paskelbta Kovas 25 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 25 (redaguota) prieš 4 minutes(-čių), Luka_Tony rašė: Gavai įtarimą už įžeidimus, o ne keiksmus šiaip jau, eik dar kart video pažiūrėk:D Tai gal tu tą savo video pasižiūrėk dar kartą? :DD po žodžio b*et šovei starus ir tik po starų aš tave įžeidžiau. Dar mano video pasižiūrėk, pats pasakei kad už keiksmažodžius uždėjai. Nebesimetyk pats tarp savo žodžių ir geriau neberašyk jau čia. Redaguota Kovas 25 nario Arnas_Hazer Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Kovas 25 Dalintis Paskelbta Kovas 25 "pasigydyk blet" ką galima traktuoti, jog mane ligoniu vadini.. jau nekalbu kokie žodžiai poto ėjo, tai įtarimas bet kokiu atvėju buvo pelnytas. Suprantu kad pyktis ima, kai esi pasodinamas į kalėjimą. Nu bet duosiu tau tavo paties patarimą - gydykis. Man padėjo, gal ir tau padės! Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasia_Ciornij Paskelbta Kovas 25 Dalintis Paskelbta Kovas 25 kokiu reikia? Check_Bass, Tomas_Frenzy, Hyper_Bloody ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arnas_Hazer Paskelbta Kovas 25 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 25 prieš 13 minutes(-čių), Luka_Tony rašė: "pasigydyk blet" ką galima traktuoti, jog mane ligoniu vadini.. jau nekalbu kokie žodžiai poto ėjo, tai įtarimas bet kokiu atvėju buvo pelnytas. Suprantu kad pyktis ima, kai esi pasodinamas į kalėjimą. Nu bet duosiu tau tavo paties patarimą - gydykis. Man padėjo, gal ir tau padės! Įtarimai dedami ne pagal tai ką traktuoti galima, o pagal tai kas pasakyta, vartaisi iš gaidžio jau čia. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eimis_Mag Paskelbta Kovas 29 Dalintis Paskelbta Kovas 29 Atmesta. Negaliu nesutikti su direktoriaus sprendimu. Iš tiesų suprantu, kad nėra pilnai sąžininga, jog civilis už kiekvieną keiksmažodį gali būti nubaustas, kol pareigūnas išlipa sausas. Taip būti neturėtų, bet žiekit, čia žaidimas, nusikeikiam, apsimėtom žodžiais, čia manau jau yra mentaliteto reikalas iki kiek tai bus leidžiama. Labai abejoju, kad tas pareigūnas būtų tave nubaudęs jei būtum ir pats tik vieną kartą nusikeikęs. Aš už vieną keiksmažodį nebausčiau nei civilio nei darbuotojo, bet iš tavo pusės įžeidimai buvo aršesni. Matau, jog direktorius akcentavo tą faktą, kad tokie elgesiai iš pareigūnų nebus toleruojami, bet jis šiuo metu jam davė šansą pasitaisyti. Norėčiau, kad pareigūnai būtų laikomi aukščiausiam standartui, tad prašau, kad policijos valdžia nusistatytų su savo darbuotojais kaip yra žiūrima į tokias bausmes civiliams bei kokie standartai taikomi pareigūnam. Arnas_Hazer sureagavo į tai 1 Discord - eima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai