Arnas_Hazer Paskelbta Kovas 28, 2025 Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2025 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arnas_Hazer 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Hugo_Boss 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Policininkas įsodinęs žaidėją į darbinį automobilį negali naudoti teleportacijos komandų. Žaidėjas į kalėjimą turi būti nuvežtas sąžiningai. Galima naudoti /vt 1 arba 2 tuo atveju, jei pats žaidėjas prašo (jog būtų greičiau). Be žaidėjo sutikimo teleportacija negalima. /vtd nenaudojama jokiais atvejais. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://medal.tv/games/gta-v/clips/jYrIzdk2qOVL7BWL6?invite=cr-MSxLaDgsMzQ5NTYxNzY3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Joker_Poker Paskelbta Kovas 29, 2025 Dalintis Paskelbta Kovas 29, 2025 Papeikimas Atmestas. Pagal mane, galėjo tave vežti iki Paleto, kad pasodintų, bet žinai, kiek užtruktų? Pagal mane, aš nematau, kur čia problema – tiesiog padarė /vtd, kad greičiau būtų, ir viskas. Arnas_Hazer sureagavo į tai 1 'Don't Judge Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai