Arnas_Hazer Paskelbta Kovas 28 Dalintis Paskelbta Kovas 28 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arnas_Hazer 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Hugo_Boss 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Policininkas įsodinęs žaidėją į darbinį automobilį negali naudoti teleportacijos komandų. Žaidėjas į kalėjimą turi būti nuvežtas sąžiningai. Galima naudoti /vt 1 arba 2 tuo atveju, jei pats žaidėjas prašo (jog būtų greičiau). Be žaidėjo sutikimo teleportacija negalima. /vtd nenaudojama jokiais atvejais. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://medal.tv/games/gta-v/clips/jYrIzdk2qOVL7BWL6?invite=cr-MSxLaDgsMzQ5NTYxNzY3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Joker_Poker Paskelbta Kovas 29 Dalintis Paskelbta Kovas 29 Papeikimas Atmestas. Pagal mane, galėjo tave vežti iki Paleto, kad pasodintų, bet žinai, kiek užtruktų? Pagal mane, aš nematau, kur čia problema – tiesiog padarė /vtd, kad greičiau būtų, ir viskas. Arnas_Hazer sureagavo į tai 1 'Don't Judge Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai