Danielius_Yoko Paskelbta Sekmadienis 07:03 Dalintis Paskelbta Sekmadienis 07:03 (redaguota) Informacija ir taisyklės Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Danielius_Yoko Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Rafaelis_Kirminas Papeikimo priežastis: Atmestas jo darbuotojo papeikimas, kai darbuotojas konkrečiai nusižengė, graudus ir darbuotojai ir dabartinė PD valdžia. Pažeidimų įrodymai: Direktorius sako, galėjai sustoti ir leisti patikrinti priekabą, kaip aš tą turėjau padaryti, kai tik įjungė švyturėlius, mane pastumė. Netgi po to aš jam pasiūliau prisikabinti priekabą (girdisi pareigūno pateiktuose įrodymuose), bet kadangi jis pradėjo dėti įtarimą, priekabos nebesikabinau. Išvis kaip jis gali iš galvos nuspręsti nepatikrinęs nei manęs nei krovinio ką aš vežu ir legalus tas krovinys ar ne. Pareigūno įrodymuose aiškiai matosi, kaip siūliau prisikabinti priekabą, bet kadangi darbuotojas pradėjo dėti įtarimą, nieko nebesikabinau. Taisyklingu atvėju, darbuotojas turėjo prieš dedant savo sugalvotus išgalvotus įtarimus, paprašyti/reikalauti manęs prisikabinti krovinį ir aš tai būčiau padaręs, jei nebūčiau jis galėtu uždėti įtarimą, už pareigūno įsakymų nevykdymą ir tada traktuoti nelegalų krovinį, jis nieko neprašė. @Eimis_Mag Jau 3 papeikimas per nepilnas 2 savaitęs ant šito direktoriaus, jei tu pateisini tokį direktoriaus atmetimą tai liūdna. @Rafaelis_Kirminas Tau siūlyčiau pradėti pokyčius, nes šitaip toli gražu nieko nepasieksi. Redaguota Sekmadienis 07:06 nario Danielius_Yoko Dovydas_Dovce, Avoidedas_Nakuj, Gianni_Blanco ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 5 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dovydas_Dovce Paskelbta Pirmadienis 05:06 Dalintis Paskelbta Pirmadienis 05:06 Negaliu kištis bet gal nebaus. Akivaizdžiai matosi kad tu priekaba specialiai atkabini nes nuo tokio smugio priekaba tikrai neatsikabina bereikalingi papeikimai manau Danielius_Yoko sureagavo į tai 1 II V.I.P. II Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danielius_Yoko Paskelbta Pirmadienis 06:55 Autorius Dalintis Paskelbta Pirmadienis 06:55 (redaguota) prieš 1 valandą, Dovydas_Dovce rašė: Negaliu kištis bet gal nebaus. Akivaizdžiai matosi kad tu priekaba specialiai atkabini nes nuo tokio smugio priekaba tikrai neatsikabina bereikalingi papeikimai manau Tu gali kištis, gali pasakot tuos vėjus kuriuos čia parašei. Priekaba man atsikabino nuo smūgio. Bet tai nėra didžiausia esmė, esmė yra, kad pareigūno įrodymuose aš jam pasiūliau prisikabinti priekaba, bet jis jau ant tų mano pasakytų žodžių, sudėjo įtarimą nieko nepatikrinęs, jis turėjo manes pareikalauti tą priekaba prisikabinti ir jei aš būčiau atsisakęs, tada jis galėtu dėti įtarimą už nelegalų krovinį ir pareigūno įsakymų nevykdymą. Gali nebandyti čia savo direktoriaus užstoti, nes nelabai čia jam padėsi, kai jis pats bandydamas neatsakinga darbuotoją išgelbėti, susimovė. Redaguota Pirmadienis 06:57 nario Danielius_Yoko Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikulis_Mikul Paskelbta Pirmadienis 07:54 Dalintis Paskelbta Pirmadienis 07:54 (redaguota) prieš 59 minutes(-čių), Danielius_Yoko rašė: Tu gali kištis, gali pasakot tuos vėjus kuriuos čia parašei. Priekaba man atsikabino nuo smūgio. Bet tai nėra didžiausia esmė, esmė yra, kad pareigūno įrodymuose aš jam pasiūliau prisikabinti priekaba, bet jis jau ant tų mano pasakytų žodžių, sudėjo įtarimą nieko nepatikrinęs, jis turėjo manes pareikalauti tą priekaba prisikabinti ir jei aš būčiau atsisakęs, tada jis galėtu dėti įtarimą už nelegalų krovinį ir pareigūno įsakymų nevykdymą. Gali nebandyti čia savo direktoriaus užstoti, nes nelabai čia jam padėsi, kai jis pats bandydamas neatsakinga darbuotoją išgelbėti, susimovė. Visų pirma jau minėjau, kad fūra užmetei ankščiau, o aš atsitrenkiau į tavę tik todėl, kad tu ją užmetei. Uždėjau įtarimą pirmiausia ne už nelegalų krovinį, o už K.E.T pažeidimus ir tau pasakius, kad leisk prisikabinsiu priekaba aš tau ją leidau prisikabinti ir atrakinau, bet tu pasakei, kad nesikabinsi jeigu nepanaikinsiu įtarimo, o aš įtarimo ir nesiruošiau tau naikinti už K.E.T Redaguota Pirmadienis 07:55 nario Mikulis_Mikul Danielius_Yoko sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danielius_Yoko Paskelbta Pirmadienis 08:28 Autorius Dalintis Paskelbta Pirmadienis 08:28 (redaguota) prieš 34 minutes(-čių), Mikulis_Mikul rašė: Visų pirma jau minėjau, kad fūra užmetei ankščiau, o aš atsitrenkiau į tavę tik todėl, kad tu ją užmetei. Uždėjau įtarimą pirmiausia ne už nelegalų krovinį, o už K.E.T pažeidimus ir tau pasakius, kad leisk prisikabinsiu priekaba aš tau ją leidau prisikabinti ir atrakinau, bet tu pasakei, kad nesikabinsi jeigu nepanaikinsiu įtarimo, o aš įtarimo ir nesiruošiau tau naikinti už K.E.T Tau tai matau ne tik burnoj vėjelis švilpauja, bet ir galvoj, pats katik patvirtinai, kad nieko nepatikrinęs/nepareikalavęs sugalvojai užmesti įtarimą už nelegalų krovinį, o fūra užsimetė po tavo smūgio, tu nepakankamai ilgai su švyturėliais važiavai, net nebandei padoriai tvarkingai sustabdyti, iškarto privažiavęs tik įjungęs švyturėlius pradėjai mane taranuoti. Apskritai, net už KET tu bausti nelabai galėjai, kai pats mane nustūmei. Nebesivartykit ir be normalių argumentų savo laiko negaiškit. Redaguota Pirmadienis 08:29 nario Danielius_Yoko Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eimis_Mag Paskelbta Antradienis 18:39 Dalintis Paskelbta Antradienis 18:39 Papeikimas atmestas. Peržiūrėjus įrodymus aiškiai matosi, kad krovinys buvo atkabintas prieš pareigūnui atsitrenkiant, o dar prie to pačio pats nusukai į pareigūną, kad atsitrenktumėt. Įtarimas sudėtas teisingai. Check_Bass, Pele_Notpele, Mikulis_Mikul ir 1 kitas sureagavo į tai 3 1 Discord - eima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai