Ernis_Zmogus Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernis_Zmogus 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Zona kurioje negalėtų "campint" Policijos ekipažai. teko šiandien nebūdamas fūristu pastebėti su kuo jie susiduria vežant ginklų krovinį ir situacija tokia jog vos pasikrovęs krovinį ir pamapines policijos narius matosi jog jie yra vos už kelių šimtų metrų nuo ginklų pasikrovimo. kol kas jie Los santos rakinti negali tik tai sekioti bet taip pat jie gali campint šalia kas labai sumažina prasiveržima pro tokią "strategiją" kai išvažiavimų vos keli ir nėra kur dėtis. Mano pasiūlymas matosi faile kuriam pažymėta per paint programą kur policija negalėtų laukti pasikraunančių fūristų. panaši taisyklė buvo įvesta prie Los santos banko jog negalėtų pastoviai šalia nuolatos patruliuoti. 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Būtų šiek tiek daugiau galimybių t.y. daugiau kelių mėginant zig zagais bėgti nuo policijos ekipažų. Never_Mind, Clemmy_Berman, Grand_Select ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 1 Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dabar tai jau ir šimtas metrų ne rodiklis https://streamable.com/83yzel Pakeitimo tikrai reikia, apibrėžtos Ernio zonos man atrodo logiškos. Už. Killa_Blunt ir Ernis_Zmogus sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 Uz, turi but apribota kokiam perimeter gali budeti. Ernis_Zmogus sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justis_Ltu Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 Už, Tačiau išimti artimiausius pristatymo punktus. Killa_Blunt, Grand_Select, Oktavas_Madone ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 2 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prikaifaves_Steroidu Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 (redaguota) As tai uz nes pastoviai dockose trikojis saudo atsitupes @Mantas_Cancel pazie pazie cia Redaguota Vasaris 12, 2023 nario Prikaifaves_Steroidu Ernis_Zmogus sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mind_Sunxas Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 Esu UŽ , kad būtų draudimas pareigūnam budėti pasikrovime tam tikru atstumu, bet ribos neturėtų būti tokios, kokios yra nubrėžtos paminėtame pasiūlyme. Tad jas savo nuožiūra galėtų nubrėžti DP. Kitas dalykas, dėl draudimo patruliuoti prie banko, tas neturėtų keistis, kadangi irgi norime žinoti, kas ir kaip vyksta, tad toks apribojimas neturėtų būti įgyvendintas. Prieš Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 prieš 5 minutes(-čių), Mind_Sunxas rašė: Esu UŽ , kad būtų draudimas pareigūnam budėti pasikrovime tam tikru atstumu, bet ribos neturėtų būti tokios, kokios yra nubrėžtos paminėtame pasiūlyme. Tad jas savo nuožiūra galėtų nubrėžti DP. Kitas dalykas, dėl draudimo patruliuoti prie banko, tas neturėtų keistis, kadangi irgi norime žinoti, kas ir kaip vyksta, tad toks apribojimas neturėtų būti įgyvendintas. Prieš Niekas ir nesiūlo LS banko ribojimų keisti, paminėta kaip pavyzdys. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Never_Mind Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 (redaguota) Už. Davaj greičiau įgyvendinam, baikit dročint. Redaguota Vasaris 12, 2023 nario Never_Mind Ernis_Zmogus sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
John_Miami Paskelbta Vasaris 13, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 13, 2023 @Mantas_Cancel pasiūlymas ir darbelis Tau, aš už! Ernis_Zmogus sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar