Jump to content

[Pasiūlymas] - Taisyklių keitimas dėl campinimo prie ginklų pasikrovimo policijai.

Ernis_Zmogus

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernis_Zmogus
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Zona kurioje negalėtų "campint" Policijos ekipažai. teko šiandien nebūdamas fūristu pastebėti su kuo jie susiduria vežant ginklų krovinį ir situacija tokia jog vos pasikrovęs krovinį ir pamapines policijos narius matosi jog jie yra vos už kelių šimtų metrų nuo ginklų pasikrovimo. 
kol kas jie Los santos rakinti negali tik tai sekioti bet taip pat jie gali campint šalia kas labai sumažina prasiveržima pro tokią "strategiją" kai išvažiavimų vos keli ir nėra kur dėtis. Mano pasiūlymas matosi faile kuriam pažymėta per paint programą kur policija negalėtų laukti pasikraunančių fūristų. panaši taisyklė buvo įvesta prie Los santos banko jog negalėtų pastoviai šalia nuolatos patruliuoti. 
3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Būtų šiek tiek daugiau galimybių t.y. daugiau kelių mėginant zig zagais bėgti nuo policijos ekipažų.

maxresdefault.jpg

4n2Hip0.png

Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk 😄

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Esu , kad būtų draudimas pareigūnam budėti pasikrovime tam tikru atstumu, bet ribos neturėtų būti tokios, kokios yra nubrėžtos paminėtame pasiūlyme. Tad jas savo nuožiūra galėtų nubrėžti DP. Kitas dalykas, dėl draudimo patruliuoti prie banko, tas neturėtų keistis, kadangi irgi norime žinoti, kas ir kaip vyksta, tad toks apribojimas neturėtų būti įgyvendintas. Prieš

geriausia era.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 5 minutes(-čių), Mind_Sunxas rašė:

Esu , kad būtų draudimas pareigūnam budėti pasikrovime tam tikru atstumu, bet ribos neturėtų būti tokios, kokios yra nubrėžtos paminėtame pasiūlyme. Tad jas savo nuožiūra galėtų nubrėžti DP. Kitas dalykas, dėl draudimo patruliuoti prie banko, tas neturėtų keistis, kadangi irgi norime žinoti, kas ir kaip vyksta, tad toks apribojimas neturėtų būti įgyvendintas. Prieš

Niekas ir nesiūlo LS banko ribojimų keisti, paminėta kaip pavyzdys.

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...