Pele_Notpele Paskelbta Antradienis 18:07 Dalintis Paskelbta Antradienis 18:07 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Pele_Notpele 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Sigis_Albanas 3. Priežastys: Naudoja /vtm po tazerio (2 kart pirmo nespejau pagauti ant nicko) bando prie savo zoles sodinuku prilekti vel 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/2kfcpq Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sigis_Albanas Paskelbta Antradienis 18:17 Dalintis Paskelbta Antradienis 18:17 (redaguota) Sveikas, as naujokas nieko blogo nepadariau sake draugas daryk teleporta prie masinos paimk mane tai as ir padariau nemaciau jokio pareiguno salia video net nesimato jog buciau prie kazkokiu zoles sodinuku.. Geda peleda tau turetu but, kad bandai suzlugdyti mane naujoka kuris bando tik isitvirtinti siame serveryje !!!! Redaguota Antradienis 18:19 nario Sigis_Albanas Jefro_Grand sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Pele_Notpele Paskelbta Antradienis 18:24 Autorius Dalintis Paskelbta Antradienis 18:24 Taisyklės turėtu būti visiems vienodos,pradžioj siulyčiau persiskaityti taisykles tada vipus pirkti. Jefro_Grand sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sigis_Albanas Paskelbta Antradienis 18:29 Dalintis Paskelbta Antradienis 18:29 cia yra tiek daug taisykliu kad as ju neismoksiu per toki trumpa laika as nieko blogo nepadariau !!!! viskas su patirtimi !!!!!! geda peleda kad tu zlugdai mane naujoka sitam serveryje, vertetu susimastyti apie savo vertybes Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dominykas_Snow Paskelbta Antradienis 20:47 Dalintis Paskelbta Antradienis 20:47 Papeikimas priimtas pasikartojus nusižengimui vip naryste, bus anuliuota. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai