Kestas_Dumai Paskelbta Balandis 6 Dalintis Paskelbta Balandis 6 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde):Kestas_Dumai 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Antanas_Nauseda 3. Priežastis: aim 4. Vaizdinė medžiaga: 5. Papildomi komentarai: idomu butu pamatyt kodel per susisaudyma 3 sec tu ten stovejai uz medzio ir nieko nedarei 20 sekundziu https://imgur.com/a/i6VoX3O Redaguota Balandis 6 nario Kestas_Dumai Simple_One ir Antanas_Nauseda sureagavo į tai 2 sv Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Antanas_Nauseda Paskelbta Balandis 6 Dalintis Paskelbta Balandis 6 cia tas kuris neverkslena del visko , fu siuskliau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Antanas_Nauseda Paskelbta Balandis 7 Dalintis Paskelbta Balandis 7 (redaguota) jeigu man akyse nesivaidena tai cia matau dideli fova pas biciuka taikinukas net ne ant zmogaus o pataiko viska i mane, labai idomiai cia ziuris tavo povas reiki ziureti 0.25 kad pamatyt tai @Kestas_Dumai gal turi ka pasakyt del sito ? dar paziurejus sita vieta galimai naudojamas yra trigeris pas tave nes nemanau kad taip gerai reaguotum saudydamas kestuti , taikinukas praskrenda pro mane bet trigeris issauna kulka o tu vos speji cia suvaldyt ta pele savo kestai kaip cia taip Redaguota Balandis 7 nario Antanas_Nauseda Kiesha_Bicepsas, Toyo_Yello, Samsungas_Telefonas ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Antanas_Nauseda Paskelbta Balandis 7 Dalintis Paskelbta Balandis 7 @Kestas_Dumai per nauja pakeliam skunda ant taves? ikelk savo video su garsais zaidimo norim paziuret ar trigerio nenaudoji, nes kiek ziurejau man labai atrodo kad trigeri pasijunges imesk vidosa be savo garsiuku issiaiskinsim Edma_Lmg ir Terea_Hytsas sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kestas_Dumai Paskelbta Balandis 7 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 7 imetu irodymus is nausedos puses kadangi jisai juos istryne https://streamable.com/9pvcdz Mark_Stevenson, Check_Bass, Terea_Hytsas ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 sv Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vid_Mantas Paskelbta Balandis 7 Dalintis Paskelbta Balandis 7 lmg5 pvp Por_Tal, Edma_Lmg ir Kestas_Dumai sureagavo į tai 3 https://www.youtube.com/watch?v=BkM4lbTR838 DC: .vidmantas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kiesha_Bicepsas Paskelbta Balandis 7 Dalintis Paskelbta Balandis 7 Nausedai taikinukas nuo zmogaus nenulipa Edma_Lmg sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Balandis 11 Dalintis Paskelbta Balandis 11 Atmesta, nepakanka įrodymų. Mark_Stevenson, Samsungas_Telefonas ir Kestas_Dumai sureagavo į tai 3 Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai