Jump to content

Prisistatau Danielius_Yoko

Danielius_Yoko

Rekomenduoti pranešimai

Anketa

>> Mano slapyvardis LMG5 serveryje: Danielius_Yoko

>> Kiek laiko esate su LMG5? Ar žaidėte LMG SAMP? Kokiais kitais slapyvardžiais esate žinomas?: SAMP labai ilgai nuo 12 iki 17 metų +\- | GTA5 projektą žinau jau senai, bet pradėjau žaisti tik preitą mėnesį. Kodėl nežaidžiau anksčiau? Todėl, nes nebuvo laiko, gyvenimas, reikalai, kariuomenė, sportas, tai buvo išgaravę iš galvos, kad projektas egzistuoja, turėdamas daugiau laisvo laiko prisiminiau ir pradėjau žaisti.

>> Dėl ko Jūsų manymu esate labiausiai žinomas LMG5 projekte?: Nemanau, kad esu labai žinomas žaidžiu tik apie mėn. čia, kituose projektuose žaisdavau kitais nickname.

>> Ką šiuo metu veikiate LMG5 projekte, kokie jūsų tikslai projekte ir kokiais būdais stengiatės juos pasiekti?: Gerai leidžiu laika, bendrauju, dirbu furistų įmonėje, tikslų nesu išsikėlęs šiuo metu, viskas pasroviui ir pažiūrėsim kur tai nuves.

>> Jei turėtumėte galimybę užimti bet kokias pareigas projekte 24 valandoms, kokios jos būtų ir ką per tą laiką su jomis pakeistumėte projekte?: -

>> Mėgstamiausias LMG5 darbas su pakvietimu?: Fūristai ♥️

>> Mano LMG5 artimiausi projekto draugai: Visa fūristų įmonė, kiti artimi draugai.

>> Mano LMG5 didžiausi projekto priešai: Nelaikau nepykantos, bet keletą velnių pagavęs pašnekinčiau 😉 .

>> Šiais metais manau, kad LMG5 geriausias nutikęs dalykas yra....: Mažai ko gero, atnaujinimai labai lėti, projektas sulauktu tiek daug populiarumo ir rėmimo iš žaidėjų jei būtų atsižvelgta į jų norus nors truputį, dabar atnaujinimas tik vėlykom ar kalėdom, ar kokia lengvesnio atsiskaitymo nesamonė kuri galėtu palaukti...

>> Realybėje mano tikras vardas (pavardė, pravardė): Danielius Berenis

>> Iš kokio miesto esate? Kur gyvenate šiuo metu?: Esu iš Rietavo, Gyvenau Gargžduose, Airijoje, Norvegijoje, dabar keliuosi į Klaipėda.

>> Kada švenčiate savo gimtadienį (sezonas/tiksli data/mėnesis)? Koks tai zodiako  ženklas?: 2002-05-29 nešvenčiu tokių nesamonių. Dvinys.

>> Ką šiuo metu veikiate gyvenime? Kur mokotės ar dirbate?: Šiuo metu esu gryžęs iš Norvegijos poilsiauju (bulkinu), nestudijuoju, nesimokau, mokslai seniausiai atlikti.

>> Laisvalaikio hobiai ir pomėgiai? Kokį naują hobį norėtumėte išbandyti jei turėtumėte galimybę?: Sportas (salė, karate, kickboksas). Automobiliai ir darbas prie jų. Atsipalidavimas virtualioje erdvėje. Bašliavimas 💸.

>> Ar turite vairuotojo pažymėjimą? Jei taip, ką vairuojate?:  E46 330D (285kw 850nm) Nusipirkau visiškai stocką, viską pasidariau pats. Turiu daug kitų daily car E39, VW Golf 5 ir t.t...     -Visos foto spoileryje-

Spoiler

7jeqyRJ.jpeg

qVOqFsJ.jpeg

kC75iDo.jpeg

iKBePWQ.jpeg

UPad8Gq.jpeg

OnG1G75.jpeg

JYYQdKE.jpeg

UsSxnpZ.jpeg

dmiUqSY.jpeg

Ijg3OXz.jpeg

e5LrMJZ.jpeg

u68DLHb.jpeg

EhHmfKN.jpeg

rOa27JH.jpeg

>> Mano mėgstamiausių serialų TOP'as?: -

>> Mano mėgstamiausių filmų TOP'as?: -

>> Kokią knygą, jei skaitote, rekomenduotumėte LMG5 žaidėjams?: -

>> Vaikystėje svajojau apie .... profesiją? Kokią? Kas trukdo  pabandyti išpildyti savo svajonę?: Man niekas nieko gyvenime netrukdo, nebent tik aš pats. Svajonių didelių niekad neturėjau, dideli papai šalia miegant, greitas auto, daug bašliaus, ir būti gera bei teisinga asmenybę sau ir kitiems. Tai visas tas svajones įgyvendinau o į ateitį nežinau sveikatos, kuo mažiau traumų sporte, dahuja bašliaus.

>> Kokias valstybes esate aplankę? Kuriuos miestus ar vietas rekomenduotumėte aplankyti LMG5 žaidėjams?: Airija, Norvegija, Latvija, Lenkija, Estija, Suomija.

>> Jei esate pilnametis, už kokią politinę partiją balsavote paskutiniuosiuose rinkimuose? Ar domitės politika?: :DDDDDDDDDDDDD

>> Jei turėčiau galimybę, realybėje norėčiau susipažinti su šiais LMG5 žaidėjais... (proga meetui!): Turiu galimybę susitikti su kuo norėčiau ir kas taip pat norėtu, skambučio ir laiko reikalas.

>> Šiuos LMG5 žaidėjus jau pažįstu realybėje...: Vaiduliz_Haris, Tadas_Smoke, ir daug kitų senų SAMP žaidėjų kurių neminėsių nes jie čia nebežaidžia, o per laiką tikiuosi atsiras įdomių asmenybių ir šiame projekte su kuriais norėsiu susitikti.

>> Kiti faktai apie mane realybėje: Tvirtas, nesiskundžiu ir nieko nekaltinu, jei man kažkas nesigauna tai tik dėl mano kaltės, užsispyręs, siekiantis to ko noriu, komunikabilus, draugiškas, padedantis, supratingas. Nors ir sportuoju mėgstu išgerti alaus/viskio aišku saikingai. Rūkau, nors dauguma nustemba "jog sportuoji" tai nematau reikalo mesti nes nerūkantys sparinguose vistiek dūsta, tai mano logika rūkai ar ne tai mažai ką keičia jei sunkiai dirbi salėj.

>> Mano nuotraukos: Daug nesifotkinu, kelias ikelsiu. Jei kažką labai domina, tai FB reels yra visko daugiau. Danielius Berenis.      -Kitos Foto\Video Spoileryje-

Spoiler

Video momentai link'e - https://imgur.com/a/iMzSJN4

AQmkxS6.jpeg

pmPc2JJ.jpeg

e9zN6wL.jpeg

SSJbA34.jpeg

>> Mano pasiekimų nuotraukos (sportas, karjera, mokslai): 

Spoiler

r2oQDFl.jpeg

kHzsVQq.jpeg

7dIwAZs.jpeg

Yra dahuja taurių ir diplomų tyngiu gaudyt visas foto.

>> Mano instagram: donciuks73

>> Mano muzikos playlist'as youtube arba spotify: Angliškas ir Lietuviškas repas, naktį mieste lankstant viena kita phonkelio playlistą imušu.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 17 valandas(-ų), Eima_Tosiba rašė:

labas, malonu @Mantas_Flakkasu tavimi noretu susipazinti

Labas, man irgi malonu.

prieš 15 valandas(-ų), Marelis_Kryzium rašė:

su tokiu zandikauliu neperpjauk cia niekam gerkliu, malonu susipazint.

Bandysim Mareli, malonu taip pat.

prieš 15 valandas(-ų), Rafaelis_Kirminas rašė:

Malonu susipažinti! Linkiu smagaus ir įdomaus žaidimo LMG projekte,
bei sėkmės sporte! 💪

Malonu ir man.

prieš 8 valandas(-ų), Gugis_Fanta rašė:

Sveikas Karatistas! Sėkmės žaidime!

Sveikas Gugi, bei ačiū.

prieš 7 valandas(-ų), Paulius_Rokc rašė:

Sveikas,malonu susipazint sekmes zaidime

Sveikas kolega, man taip pat malonu.

prieš 6 valandas(-ų), Gytis_Pooq rašė:

Sveikas malonu sėkmės.

Sveikas, tau taip pat Gyti.

prieš 5 valandas(-ų), Vaiduliz_Haris rašė:

Judi judi draugeli, tik žiurek kad motoras nepareitu! 🫡 

Ačiū draugeli, greičiau tavo smegenys išvarvės, nei mano motoras :3

prieš 4 valandas(-ų), Martinis_Beckham rašė:

(Neiseizejsk senji nors as isizejdzjeu nes vip ppk pisai)

sw atvykes

Sv Martini, prajuokinai nemeluosiu, nors teleporteris esi, man taip pat malonu.

prieš 2 valandas(-ų), Check_Bass rašė:

Sveikas,malonu susipazint sekmes zaidime

Sveikas, tau taip pat.

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 valandas(-ų), Mantas_Flakka rašė:

Sveikas, gal pasilaizom?

Paslėptas turinys

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Sveikas,  smagu matyt automanus projekte, gražus kemšeštas, laikas ne tik išvaizdos bet ir performanco modukus kraut 😁

Nuoroda į atsakymą

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...