Sygis_Atrabotke Paskelbta Balandis 13 Dalintis Paskelbta Balandis 13 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Sygis Atrabotke Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Rafaelis_Kirminas Papeikimo priežastis: Sveiki, rašau papeikimą, nes esu nukentėjas nuo PD darbuotojo kuris jau yra išmestas ir direktorius nesirįžta atlyginti materealią žalą, dėl darbuotojo padarytos klaidos. Juk direktorius yra atsakingas už savo darbuotojus ir kompetencijas? Buvo kalbėta, jog įrodymai yra netinkami apkarpyti / redaguoti, nesimato pažeidimo laiko. Gal nusikaltimas buvo padarytas prieš porą valandų ar gal prieš tas pačias 24h. Ir taipogi kaip galima teigti ir patvirtinti įrodymus kurie yra apkarpomi ar kitaip redaguoti kurie prieštarauja @Mantas_Cancel parašytas taisykles. @Mantas_Cancel 2022 Rugsėjo 12 dieną. Septinta. Taisyklė. "7. Vaizdinė medžiaga negali būti padirbta, apkarpyta ar dar kitaip koreguota." Net paryškinta, jog tiek darbuotojas tiek direktorius suprastu darbo įrodymų taisykles.: 4. Pažeidimų įrodymai: Tos pačios dienos neturiu įrodymų kaip esu išsitraukęs ar kažką skriaudžiu su savuoju kastetu, bet turiu poros savaičių nuotrauką kaip jis yra mano inventoriuje. Manau jei nepagailėtų šiek tiek laiko gerbiamas @Edga_Kesa patikrinti logus 2025-04-12 | laikas: 17 valandą ir 35 minutės 37 sekundės. matysis, jog yra konfiskuojami ginklai. Alex_Caruso sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Balandis 13 Dalintis Paskelbta Balandis 13 Sveikas, Sygi, Mes jau kalbėjome apie šią situaciją. Tu man parašei, jog darbuotojas negalėjo iš tavęs atimti ginklų vien tik už viešą ginklų demonstraciją. Aš tau įrodžiau, pateikdamas nuotrauką, jog darbuotojas gali atimti ginklus už viešą ginklų demonstraciją, ir tai aiškiai pasakyta netgi pačiame aprašyme – galite pasižiūrėti čia: https://prnt.sc/2N7rAK5-SgDp Kai tau tai įrodžiau, tu pradėjai kabinėtis prie įrodymų, jog jie yra apkarpyti ir pažeidžia taisykles. Aš dėl to su tavimi nesiginčijau, nes žinojau, jog įtarimas buvo sudėtas teisingai, ir darbuotojas galėjo iš tavęs konfiskuoti turimus ginklus. Dabar gaunasi taip, kad tu rašai papeikimą vien tik todėl, jog tikiesi, kad nėra jokių įrodymų – ne dėl to, kad nepadarei pažeidimo, bet vien todėl, kad tikiesi, jog įrodymų nebus. Per tokius žmones kaip tu nukenčia nekalti darbuotojai ir valdžios atstovai. Pateikiu pilną, neapkarpytą nuotrauką su tavo padarytu nusižengimu čia: https://prnt.sc/BRIMr_-bkxEE Papeikimas tavo nebuvo priimtas, tiesiog parašiau, jog darbuotojas nebedirba mūsų firmoje, nes buvo išmestas už kitus padarytus nusižengimus, kurie neturi nieko bendro su tavo parašytu papeikimu. Pasakysiu trumpai, Sygi – vis dėlto nemanau, kad esi mažas vaikas. Pagaliau pradėkite prisiimti atsakomybę už savo padarytus nusižengimus, neverkdami forume ir nekaltindami kitų, jog to nedarėte – kaip elgiasi maži vaikai. Praveniskes_Lauzymas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sygis_Atrabotke Paskelbta Balandis 13 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 13 (redaguota) prieš 1 valandą, Rafaelis_Kirminas rašė: Sveikas, Sygi, Mes jau kalbėjome apie šią situaciją. Tu man parašei, jog darbuotojas negalėjo iš tavęs atimti ginklų vien tik už viešą ginklų demonstraciją. Aš tau įrodžiau, pateikdamas nuotrauką, jog darbuotojas gali atimti ginklus už viešą ginklų demonstraciją, ir tai aiškiai pasakyta netgi pačiame aprašyme – galite pasižiūrėti čia: https://prnt.sc/2N7rAK5-SgDp Kai tau tai įrodžiau, tu pradėjai kabinėtis prie įrodymų, jog jie yra apkarpyti ir pažeidžia taisykles. Aš dėl to su tavimi nesiginčijau, nes žinojau, jog įtarimas buvo sudėtas teisingai, ir darbuotojas galėjo iš tavęs konfiskuoti turimus ginklus. Dabar gaunasi taip, kad tu rašai papeikimą vien tik todėl, jog tikiesi, kad nėra jokių įrodymų – ne dėl to, kad nepadarei pažeidimo, bet vien todėl, kad tikiesi, jog įrodymų nebus. Per tokius žmones kaip tu nukenčia nekalti darbuotojai ir valdžios atstovai. Pateikiu pilną, neapkarpytą nuotrauką su tavo padarytu nusižengimu čia: https://prnt.sc/BRIMr_-bkxEE Papeikimas tavo nebuvo priimtas, tiesiog parašiau, jog darbuotojas nebedirba mūsų firmoje, nes buvo išmestas už kitus padarytus nusižengimus, kurie neturi nieko bendro su tavo parašytu papeikimu. Pasakysiu trumpai, Sygi – vis dėlto nemanau, kad esi mažas vaikas. Pagaliau pradėkite prisiimti atsakomybę už savo padarytus nusižengimus, neverkdami forume ir nekaltindami kitų, jog to nedarėte – kaip elgiasi maži vaikai. Na matai, o per tokius žmonės kaip tu, žmonės tiesioginę to žodžio prasme kenčia. Gali būti žodinis įspėjimas, jog "slėpk ginklus, nes kitaip bus atimti", bet ne to nebuvo. Pats supranti, kad niekas neatima ginklų be priežasties. Pats manau neatimtum iš nieko ginklų kas tik išsitraukia ir įsideda atgal. O jei tau čia per mane kenčia darbuotojai ir valdžia, jog žaidėjams reikia rašyti papeikimus policininkams, tai sveikinu pripažįsti savo problemą. Siųlau daryti rimtas atrankas su aplausomis, o ne tokias kaip "/v atranka i policija svarbu tureti mic 16 metu ir zinoti tris btt taisykles" Dėl Dievo meilės iq testą sukurk darbuotojams prieš įsidarbinant ir tada tik priimk, kai būsi įsitikinęs ar žmogus yra su stabilia psichika. O dėl savo nepagrįstų argumentų, vertėtų pagalvoti ar nebūsi tas kuris vien tuščiai kalba? Redaguota Balandis 13 nario Sygis_Atrabotke Jeigu jau taip, pasiruoškit laikytis visų taisyklių patys kartu, nemanau, kad spėsi delioti įspėjimus:) Tomox_Csgo, Rafaelis_Kirminas, Avoidedas_Nakuj ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eimis_Mag Paskelbta Balandis 19 Dalintis Paskelbta Balandis 19 Atmesta. Įrodymai už pažeidimą pateikti, tad įtarimas nesuteiktas blogai ir ginklai atimti teisėtai. Vienintelis kur galima prikibti tai tas faktas, kad darbuotojas nesugebėjo net pilnos nuotraukos pateikti kai aiškiai matom, kad turėjo ir visą video. Galų gale, darbuotojas buvo išmestas iš darbo už kitus pažeidimus, tad direktorius darbuotojo nubausti negalėjo, o įrodymus, kurie parodo, kad ginklai atimti teisėtai, pateikė pats direktorius. Hoperis_Code sureagavo į tai 1 Discord - eima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai