Vaidis_Kent Paskelbta Balandis 21 Dalintis Paskelbta Balandis 21 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Vaidis_Kent 2. Tavo rasta klaida: buvau surakintas patikrino apieskojo viskas ok,ir man crash issove prisijungiau jail zjbs? kreipiuosi i administracija ne vienas neareguoja tuo paciu ir peikiu juos,kam jie yra tada? + tie patis pd kurie surakino gali paliudyt... savavaliskai neatsijungciau del 8 10 15 star,kuris man sake esu nusidejas del 8 star nors zinau 0 , bet ok ,atsijungdamas zinau kad gausiu apie valanda,ir ne man vienam daug kam crashina tik ne visus butent tuo metu pagauna ..... @Vycka_Suleikis dede pareigunas kuris surakino 3. Kaip šią klaidą radai arba vaizdinė medžiaga (nuotrauka/video)?: ..... Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eimis_Mag Paskelbta Sekmadienis 23:52 Dalintis Paskelbta Sekmadienis 23:52 Temos turinys neatitinka skilties, tokius atvejus gali pranešti tiesiogiai į mūsų #help-desk, pagrindiniame discorde jei niekas nesureaguoja žaidime. Discord - eima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai