Jezau_Jezau Paskelbta Antradienis 14:09 Dalintis Paskelbta Antradienis 14:09 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jezau_Jezau 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Remis_Retro 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: situacija tokia. bande gaudyti ir uzdeti itarimus pasisodines pasisodines civili o tas teliuks pradeja sauditi i mani nieka jam nedare bauda pasiule tai kodel jis buvo vezamas kartu i jaila jei turejo gauti uz civili ir drive by o baudele tik israse o man pilna farsa surase 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 500k 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://streamable.com/e3dd5l Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Remis_Retro Paskelbta Antradienis 17:59 Dalintis Paskelbta Antradienis 17:59 Tave gaudziau pagavau snekejaus su juo ne taip suprato mane saudyt pradejo pagavau tave dar sakiau staru irgi duosiu uz nesusipratima susimokejo bauda ir tiek galiu sumoket uz nuostolius bet ne toki kosmosa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Antradienis 18:07 Dalintis Paskelbta Antradienis 18:07 Papeikimas priimtas – darbuotojas baudžiamas vienu įspėjimu už darbo privilegijų išnaudojimą. Pasikartojus tokio tipo nusižengimui, darbuotojas gali būti pašalintas iš firmos. Dėl tavo nurodytų nuostolių – parašyk man į Discord ir pateik įrodymus, kurioje vietoje patyrei 500k nuostolį. Jei viskas pagrįsta – suma bus kompensuota. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai