Minde_King Paskelbta Antradienis 16:18 Dalintis Paskelbta Antradienis 16:18 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minde_King 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kiesha_Bicepsas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Mane taranavo žaidėjas, aš norėjau jį apšaudyt, tik išsitraukus ginklą iš niekur atsirado kestis ir pradėjo dėt įtarimus. Dėl ginklo demonstravimo sutinku, bet dėl narkotinių medžiagų platinimo ir keiksmažodžių - visiškai nesutinku, nes jokių narkotikų neturėjau ir tuo labiau nesiruošiau jų pardavinėti. Keiksmažodžių/įžeidimų taip pat nevartojau, kadangi jau žinau, kad šis pareigūnas itin jautrus ir dėl bet kokio žodžio gali įsižeisti ir nubausti už tai. Prisistatė dar vienas kesciaus kolega, pradėjo pyktis jie tarpusavį ir ginčytis, todėl aš likau nuošalyje ir gavau laukti kol išsiaiškins jie savo šeimyninius santykius ir tada ateis eilė aiškintis su manimi. Taipogi, šiam policininkui reikėtų pasikartoti taisykles, kadangi „Draudžiama nušauti nusikaltėlį Paleto Bay miestelio ribose. Išimtis taikoma: tuo atveju jeigu jo neina įsodinti į tr. priemonę/priešinasi tam/pats pasiprašo būti nušautu/pareigūnas dirba su Police Bike transporto priemonę/žaidėjui yra skiriamas įtarimas už "Pašalinis bazėje"/policijos darbuotojas yra be transporto priemonės arba išskirtinėse situacijuose.“. Mano manymu pareigūnui trūksta kompetencijos dirbant šį darbą, jo vieta gaisrinėje. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek):Nepatyriau. 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kiesha_Bicepsas Paskelbta Antradienis 17:57 Dalintis Paskelbta Antradienis 17:57 (redaguota) https://imgur.com/a/UEWFgFj - Irodymai dėl narkotikų platinimo. - Del ginklo demonstravimo https://streamable.com/2yzroi - Irodymai dėl keiksmažodžių. Nušautas buvai dėl to, nes važiavau su kolega, automobilis buvo dvivietis, kurio aš negalėjau vairuot, nes neturėjau tam tikro rango. P.S prieš nušaunant pasakiau priežastį, laikas sierą iš ausų išsivalyt !! Redaguota Antradienis 18:09 nario Kiesha_Bicepsas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Antradienis 18:12 Dalintis Paskelbta Antradienis 18:12 Papeikimas priimtas – darbuotojas įspėjamas žodžiu. Taisyklės yra taisyklės, ir jų privaloma laikytis. Pasikartojus tokio tipo nusižengimui, darbuotojas gali būti baudžiamas įspėjimu (priklausomai nuo situacijos). Draudžiama nušauti nusikaltėlį Paleto Bay miestelio ribose. Išimtis taikoma: tuo atveju jeigu jo neina įsodinti į tr. priemonę/priešinasi tam/pats pasiprašo būti nušautu/pareigūnas dirba su Police Bike transporto priemonę/žaidėjui yra skiriamas įtarimas už "Pašalinis bazėje"/policijos darbuotojas yra be transporto priemonės arba išskirtinėse situacijuose. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai