Jump to content

Unban Efka_Rusas

Efka_Rusas

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Efka_Rusas
2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: White_Glue
3. Užblokavimo informacija (nuotrauka)https://imgur.com/a/SQF16TX
4. Kokia paskyra naudojatės?: Savo
5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina)https://medal.tv/lt/games/gta-v/clips/kaJcfs1SXUEEraNsa?invite=cr-MSx2TnQsNDQ2NDQ0Nzk

povas yra nuo pradžios gamyklos vos ne iki bano, pradžioj gamyklos matosi, kad viskas buvo gerai nes ejo hp, grįžęs po hp net nepastebėjau kad man neina nei hp nei sar, kažkada taip jau yra buve po rr atsigavo, bet db nepastebėjau kadangi judesys buvo ir gavau ban. 

Redaguota nario Efka_Rusas
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

• Efka_Rusas pakeitė pavadinimą į reikia išteisinimo
  • Mantas_Cancel pakeitė pavadinimą į Unban Efka_Rusas

Sprendžiant iš vaizdinės medžiagos, panašu, jog kalta bus "Redux" modifikaciją, kadangi kulkos skrieja kiaurai žaidėjo žmogeliuką.

prieš 2 valandas(-ų), Efka_Rusas rašė:

kad viskas buvo gerai nes ejo hp, grįžęs po hp net nepastebėjau kad man neina nei hp nei sar, kažkada taip jau yra buve po rr atsigavo,

Iš tikro keista, turbūt iš 15 į mane šaudančiu gaujos nariu(kur aiškiausiai matosi viskas iš traceriu), jie visi su kreivomis rankomis ir nei vienas nepataiko, tik aš vienintelis esu žiaurus claperis. Nu ir dar 2 žaidėjai šukauja per voice-chat, kad neregistruoja jokios žalos tau. 

17:02 buvai nužudytas administratoriaus Mantas_Cancel su komandą /kill. Jau tada turėjai susivokti, kad kažkas yra negerai, jeigu tave administratorius nužudė. Bet už 2 minučių grįžai į gamykla ir toliau šaudei į visus, o pats damage negavai, kaip niekur nieko, turbūt administratorius for fun nužudė. https://streamable.com/h2s13n

---------

⚠️ Skundų skilties taisyklės, aiškiai nurodo "Redux" modifikacijos naudojimo principus: 

Redux naudojimas mūsų Serveryje yra leidžiamas, tačiau žaidėjas gali vis tiek būti užblokuotas, jeigu tai objektyviai suteikia pranašumą kitų žaidėjų atžvilgiu. Redux tai gali būti puiki modifikacija pasididinti savo FPS skaičių, bet mes draudžiame ir nuo šiol blokuosime be perspėjimų, jeigu pas žaidėjus bus pastebėta:

• Nakties metu - šviesu, kas leidžia pastebėti kitus žaidėjus ar objektus, kai kitų atžvilgiu tai padaryti daug sunkiau. 
  • Naudojami tracerių spalvoti paryškinimai (lazeriai), kurie nesudėtingai leidžia atpažinti iš kur šaudoma.
  • Pašalinti narkotikų suteikiami efektai.
  • Pašalinti žaidimo objektai (tvoros, bačkos, sienos ar kt., kas suteiktų pranašumą ir leistų prašauti kiaurai).
  • Pakeista vandens tekstūra, kuri leidžia matyti žaidėjus kiaurai.
  • Kiti atvejai į kuriuos gali atsižvelgti ADMIN nariai, jeigu bus įžvelgtas nesąžiningumas.

Nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia.

Spoiler

dVIb0Uv.png

DE9yBB8.png

ip1jWDL.png

Nuoroda į atsakymą

Neatblokuotas. ADMIN narys pateikė vaizdinę medžiagą ir paaiškino sprendimą. Jeigu žaidėjas nemato, nei jog yra žudomas, nei jog jį į visi šaudo – o jam žala neina, tai sunku suprasti tokio žaidėjo elgesį. Žaidėjai negali būti nesąžiningi ir piktnaudžiauti.

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...