Vaiduliz_Haris Paskelbta Balandis 28 Dalintis Paskelbta Balandis 28 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Vaiduliz_Haris 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Tom_Morello 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Del neaiškios priežasties prašove automobilio padangas. Policininkas gali naudoti šaunamąjį ginklą tik prieš žaidėjus, turinčius įtarimą (nušauti norint pasodinti į kalėjimą) arba bėgančius nuo policijos (/bega). Jei žaidėjas turi /bega statusą, akivaizdžiai nesustoja, prieš jį gali būti naudojamas ginklas (driveby) ne miestelių (Paletobay, Sandyshores) ribose. Ginklas taip pat gali būti naudojamas savigynos tikslais. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek):Ne 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://medal.tv/games/gta-v/clips/kbgepKVIOa024IdD-?invite=cr-MSxWMU4sMjEzMzYxNTcz Sirdziu_Edikas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tom_Morello Paskelbta Balandis 28 Dalintis Paskelbta Balandis 28 Nėra jokių tiesioginių įrodymų, patvirtinančių, kad būtent aš šaudžiau. Nors buvau įvykio vietoje kartu su kitais asmenimis, vaizdo įrašuose nėra užfiksuota, kad šūviai būtų buvę paleisti būtent iš mano pusės ar naudojant mano ginklą. Todėl negalima teigti, kad aš esu atsakingas už šūvius vien dėl to, kad buvau toje grupėje. Vadim_Kalashnikov sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vaiduliz_Haris Paskelbta Balandis 28 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 28 prieš 2 minutes(-čių), Tom_Morello rašė: Nėra jokių tiesioginių įrodymų, patvirtinančių, kad būtent aš šaudžiau. Nors buvau įvykio vietoje kartu su kitais asmenimis, vaizdo įrašuose nėra užfiksuota, kad šūviai būtų buvę paleisti būtent iš mano pusės ar naudojant mano ginklą. Todėl negalima teigti, kad aš esu atsakingas už šūvius vien dėl to, kad buvau toje grupėje. Vaizdo įraše matosi kas šove, ir asmuo lipa į automobilį, jeigu manai jog klaidingai apkaltinau atsiųsk savo POV. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lisenko_Onn Paskelbta Balandis 28 Dalintis Paskelbta Balandis 28 Chebra nesipykim pasokt nedavet Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vaiduliz_Haris Paskelbta Balandis 28 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 28 prieš 11 minutes(-čių), Lisenko_Onn rašė: Chebra nesipykim pasokt nedavet Na manau toks elgesys tikrai nemandagus @Lisenko_Onn https://medal.tv/games/gta-v/clips/kbgdPqgrKKxuCVM8s?invite=cr-MSxjV3QsMjEzMzYxNTcz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lisenko_Onn Paskelbta Balandis 28 Dalintis Paskelbta Balandis 28 kol chebro tikrino praskaidrinau vakara! Vaiduliz_Haris sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lisenko_Onn Paskelbta Balandis 28 Dalintis Paskelbta Balandis 28 Dar palinkejau gero vakaro!!!! Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Balandis 28 Dalintis Paskelbta Balandis 28 Profesionalumo iš darbuotojų pusės – nulis. Tikrai nėra gražus Policijos Departamento įvaizdis visame serveryje, ir tokie jūsų veiksmai nebus toleruojami. Jeigu patruliuojame, tai patruliuojame kaip policijos pareigūnai, o ne kaip ūkininkai, kurie tiesiog išsidirbinėja. @Immortalas_Gamn @Lisenko_Onn @Kestutis_Barnis @Tom_Morello Visiems įrašomas įspėjimas. Vaiduliz_Haris ir Immortalas_Gamn sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai