Jump to content

Peikiu Tom_Morello

Vaiduliz_Haris

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Vaiduliz_Haris
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Tom_Morello
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Del neaiškios priežasties prašove automobilio padangas.

1. Policininkas gali naudoti šaunamąjį ginklą tik prieš žaidėjus, turinčius įtarimą (nušauti norint pasodinti į kalėjimą) arba bėgančius nuo policijos (/bega). Jei žaidėjas turi /bega statusą, akivaizdžiai nesustoja, prieš jį gali būti naudojamas ginklas (driveby) ne miestelių (Paletobay, Sandyshores) ribose. Ginklas taip pat gali būti naudojamas savigynos tikslais.

4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek):Ne
5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://medal.tv/games/gta-v/clips/kbgepKVIOa024IdD-?invite=cr-MSxWMU4sMjEzMzYxNTcz

LMG5baneris.thumb.png.3f0b8e98d972db1e29e316633b8a9871.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Nėra jokių tiesioginių įrodymų, patvirtinančių, kad būtent aš šaudžiau. Nors buvau įvykio vietoje kartu su kitais asmenimis, vaizdo įrašuose nėra užfiksuota, kad šūviai būtų buvę paleisti būtent iš mano pusės ar naudojant mano ginklą. Todėl negalima teigti, kad aš esu atsakingas už šūvius vien dėl to, kad buvau toje grupėje.

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Tom_Morello rašė:

Nėra jokių tiesioginių įrodymų, patvirtinančių, kad būtent aš šaudžiau. Nors buvau įvykio vietoje kartu su kitais asmenimis, vaizdo įrašuose nėra užfiksuota, kad šūviai būtų buvę paleisti būtent iš mano pusės ar naudojant mano ginklą. Todėl negalima teigti, kad aš esu atsakingas už šūvius vien dėl to, kad buvau toje grupėje.

Vaizdo įraše matosi kas šove, ir asmuo lipa į automobilį, jeigu manai jog klaidingai apkaltinau atsiųsk savo POV. 

Nuoroda į atsakymą

prieš 11 minutes(-čių), Lisenko_Onn rašė:

Chebra nesipykim pasokt nedavet 😞

Na manau toks elgesys tikrai nemandagus @Lisenko_Onn https://medal.tv/games/gta-v/clips/kbgdPqgrKKxuCVM8s?invite=cr-MSxjV3QsMjEzMzYxNTcz

Nuoroda į atsakymą

Profesionalumo iš darbuotojų pusės – nulis.
Tikrai nėra gražus Policijos Departamento įvaizdis visame serveryje, ir tokie jūsų veiksmai nebus toleruojami.
Jeigu patruliuojame, tai patruliuojame kaip policijos pareigūnai, o ne kaip ūkininkai, kurie tiesiog išsidirbinėja.

@Immortalas_Gamn @Lisenko_Onn @Kestutis_Barnis @Tom_Morello 

Visiems įrašomas įspėjimas. 

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...