Efka_Peliu Paskelbta Balandis 30 Dalintis Paskelbta Balandis 30 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Efka_Peliu 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Sha_Dow 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją:Šis pareigūnas tyčia iškraipo mano vardą, tyčiodamasis iš jo. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): Ne 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://streamable.com/scolun Iewis_Audynke ir Depressuha_Pravalas sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sha_Dow Paskelbta Balandis 30 Dalintis Paskelbta Balandis 30 Taigi neapsikrauk pats taigi mano varda irgi iškraipiai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Efka_Peliu Paskelbta Balandis 30 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 30 prieš 1 minutę, Sha_Dow rašė: Taigi neapsikrauk pats taigi mano varda irgi iškraipiai Prašau pateikti įrodymus, kada ir kaip būčiau pirmas iškraipęs vardą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sha_Dow Paskelbta Balandis 30 Dalintis Paskelbta Balandis 30 tai nesakau ,kad tu pirmas ir neisiseivinau irodymu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Gegužė 1 Dalintis Paskelbta Gegužė 1 Darbuotojas yra perspėjamas už nepagarbų bendravimą su serverio žaidėjais. Pasikartojus tokiai situacijai, darbuotojas gali būti baudžiamas įspėjimu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai