Vaiduliz_Haris Paskelbta Penktadienis 07:48 Dalintis Paskelbta Penktadienis 07:48 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Vaiduliz_Haris Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Rafaelis_Kirminas Papeikimo priežastis:Nepaaiškina darbuotojams taisykliu kas yra privaloma " Policininkams draudžiama tikrinti fūristą su galimu ginklo kroviniu esant Los Santos miesto ribose. Draudžiama stovėti ir laukti ginklų iškrovimo vietoje ar arti jos norint sugauti, patikrinti fūristą su nelegaliu kroviniu. Jei fūristas turi įtarimo lygį, jį gaudyti ir suimti galima, tačiau krovinio tikrinti negalima. Policijos darbo valdžios atstovas privalo kandidatams į darbą paaiškinti šias ribas. Los Santos miesto ribos Ginklų iškrovimo vietos Policininkams draudžiama tikrinti fūristą su galimu narkotikų kroviniu iki Los Santos miesto ribų. Draudžiama stovėti ir laukti narkotikų iškrovimo vietoje (gamyklose) ar arti jos norint sugauti, patikrinti fūristą su nelegaliu kroviniu. Jei fūristas turi įtarimo lygį, jį gaudyti ir suimti galima, tačiau krovinio tikrinti negalima. Policijos darbo valdžios atstovas privalo kandidatams į darbą paaiškinti šias ribas. Ribos iki Los Santos miesto Narkotikų išsikrovimo vietos (gamyklos)" Pažeidimų įrodymai:https://medal.tv/games/gta-v/clips/kcu2pBSBFuJ_Dll5J?invite=cr-MSxaMmYsMjEzMzYxNTcz https://streamable.com/7s4b1b Šitam tikriausiai irgi nėra paaiškintos taisykles. Redaguota Penktadienis 07:56 nario Vaiduliz_Haris Sigis_Kanape, Alex_Caruso, Danielius_Yoko ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Penktadienis 10:42 Dalintis Paskelbta Penktadienis 10:42 Papeikimai pareigūnams - LMG5 – GTA V GRP Serveris Tam yra skirta darbuotojų papeikimų skiltis. Pas mane visi firmos darbuotojai nekenkia serveriui – jie nepažeidinėja pagrindinių taisyklių, nedaro nesąmonių ir neužsiima veikla, kuri galėtų pakenkti serveriui. Nematau priežasties, kodėl už tokius pažeidimus turėtų būti baudžiamas direktorius Check_Bass ir Danke_Haze sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vaiduliz_Haris Paskelbta Penktadienis 10:57 Autorius Dalintis Paskelbta Penktadienis 10:57 prieš 4 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė: Papeikimai pareigūnams - LMG5 – GTA V GRP Serveris Tam yra skirta darbuotojų papeikimų skiltis. Pas mane visi firmos darbuotojai nekenkia serveriui – jie nepažeidinėja pagrindinių taisyklių, nedaro nesąmonių ir neužsiima veikla, kuri galėtų pakenkti serveriui. Nematau priežasties, kodėl už tokius pažeidimus turėtų būti baudžiamas direktorius "Jie nepažeidinėja pagrindinių taisyklių" Policijos darbo valdžios atstovas privalo kandidatams į darbą paaiškinti šias ribas. Los Santos miesto ribos Ginklų iškrovimo vietos Jeigu darbuotojai nesilaiko šitų taisyklių, ir paminėjo darbuotojas Dagerito_Blagadar jog nežinojo nuo kur, tai reiškia darbuotojas nėra informuotas apie taisykles, tai atsakomybe kam krenta? Darbuotojui už taisyklių nežinojima ar direktoriui už nepaaiškintas taisykles? Na kaip direktorius manau prieš įdarbindamas darbuotojus turetum paaiškinti pagrindines PD taisykles. Na ir mano nuomones jog direktorius taip neturetu bendrauti - https://medal.tv/games/gta-v/clips/kcvHo1I7DI4nxx-id?invite=cr-MSxxQU4sMjEzMzYxNTcz Gi mūsų PD direktoriui "viskas pohui". Danielius_Yoko ir Dagerito_Blagadar sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Penktadienis 11:17 Dalintis Paskelbta Penktadienis 11:17 prieš 10 minutes(-čių), Vaiduliz_Haris rašė: "Jie nepažeidinėja pagrindinių taisyklių" Policijos darbo valdžios atstovas privalo kandidatams į darbą paaiškinti šias ribas. Los Santos miesto ribos Ginklų iškrovimo vietos Jeigu darbuotojai nesilaiko šitų taisyklių, ir paminėjo darbuotojas Dagerito_Blagadar jog nežinojo nuo kur, tai reiškia darbuotojas nėra informuotas apie taisykles, tai atsakomybe kam krenta? Darbuotojui už taisyklių nežinojima ar direktoriui už nepaaiškintas taisykles? Na kaip direktorius manau prieš įdarbindamas darbuotojus turetum paaiškinti pagrindines PD taisykles. Na ir mano nuomones jog direktorius taip neturetu bendrauti - https://medal.tv/games/gta-v/clips/kcvHo1I7DI4nxx-id?invite=cr-MSxxQU4sMjEzMzYxNTcz Gi mūsų PD direktoriui "viskas pohui". Tu pažiūrėk, kokį papeikimą rašai ir dėl ko prisikabini, žinoma, kad tai prives prie tokio mano bendravimo, ir čia jau aukščiausio lygio išsipisinėjimas iš tavo pusės yra. Prisikabini prie visokių menknekių, dėl kurių turėtų būti rašomi darbuotojų papeikimai. Nespėjus ištikrinti papeikimų, tu jau man papeikimą rašai ant direktoriaus posto. Supranti, kad per atrankas forume žmonės gali skaityti ir atsakinės man teisingai, o kada išvažiuos patruliuoti – pradės pažeidinėti taisykles, ir už tai jiems būna rašomi papeikimai. Aš jiems dedu įspėjimus, surinkus tris įspėjimus – aš juos išmetu iš darbo. Šita sistema vadovaujamės jau labai ilgą laiką tiek SAMP, tiek GTA5 projektuose. Ar mes jau gyvename laikais, kai net savo nuomonės negaliu išreikšti? O dabar, jeigu sakysi, kad turiu būti mandagesnis ir prižiūrėti kiekvieną žodį, kurį sakau – tai biški atsičiuhink nuo tų pigių TikTok liv'ų, nes jau konkrečiai galvą tau perpūtė. Nežaidžiam mes čia kažkokio RP serverio, kur kiekvienas pasakytas žodis gali privesti prie įspėjimų. Tikrai daugiau jokiu aš tau paaiškinimu nerašysiu, nes vistiek nieko nesuprasi, laukiam DP atsakymo. Green_Stuf, Albe_Vercetti ir Dagerito_Blagadar sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vaiduliz_Haris Paskelbta Penktadienis 11:26 Autorius Dalintis Paskelbta Penktadienis 11:26 prieš 7 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė: Tu pažiūrėk, kokį papeikimą rašai ir dėl ko prisikabini, žinoma, kad tai prives prie tokio mano bendravimo, ir čia jau aukščiausio lygio išsipisinėjimas iš tavo pusės yra. Prisikabini prie visokių menknekių, dėl kurių turėtų būti rašomi darbuotojų papeikimai. Nespėjus ištikrinti papeikimų, tu jau man papeikimą rašai ant direktoriaus posto. Supranti, kad per atrankas forume žmonės gali skaityti ir atsakinės man teisingai, o kada išvažiuos patruliuoti – pradės pažeidinėti taisykles, ir už tai jiems būna rašomi papeikimai. Aš jiems dedu įspėjimus, surinkus tris įspėjimus – aš juos išmetu iš darbo. Šita sistema vadovaujamės jau labai ilgą laiką tiek SAMP, tiek GTA5 projektuose. Ar mes jau gyvename laikais, kai net savo nuomonės negaliu išreikšti? O dabar, jeigu sakysi, kad turiu būti mandagesnis ir prižiūrėti kiekvieną žodį, kurį sakau – tai biški atsičiuhink nuo tų pigių TikTok liv'ų, nes jau konkrečiai galvą tau perpūtė. Nežaidžiam mes čia kažkokio RP serverio, kur kiekvienas pasakytas žodis gali privesti prie įspėjimų. Tikrai daugiau jokiu aš tau paaiškinimu nerašysiu, nes vistiek nieko nesuprasi, laukiam DP atsakymo. Bet kaip suprantu vistiek nesupranti už ką tau yra papeikimas parašytas, prie ko čia atrankos ir jų atsakymai, jeigu žmogus forume pats pasake jog nežinojo šitos taisykles? Tai reiškia jog priimi darbuotojus tinkamai nepaklauses, ir kaip atliekamos tos atrankos? Rafaelis_Kirminas ir Kryzmantas_Torpeda sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eimis_Mag Paskelbta Sekmadienis 23:51 Dalintis Paskelbta Sekmadienis 23:51 Asmuo nebe valdžios atstovas. Tačiau aiškumo dėlei, kiekvienas asmuo dirbantis darbe privalo būti susipažinęs su darbų nuostatais, o valdžia per atrankas paklausia kiek gali, kiek jiem tuo metu tai yra aktualu. Nėra jokios taisyklės, kad valdžios atstovas turi eit ir kaip su vadovėliu nurodinėt, kad taip ir taip būtinai negalima. Valdžia turi stengtis pamokyti, bet negali prisiimti visos atsakomybės dėl to, kad darbuotojas neįsisavino taisyklių. Valdžia tokiais atvejais baudžia darbuotojus įspėjimais ir darbuotojui surinkus 3 įspėjimus - būna pašalinamas iš darbo. Rafaelis_Kirminas sureagavo į tai 1 Discord - eima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai