Jump to content

Peikiu Minde_King

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryjeDanielius_Yoko
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Minde_King
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:

18. Policininkams draudžiama būti nelegalių krovinių pasikrovimo teritorijose, jose  rakinti, įtarti ar tikrinti fūristų darbuotojus. Į pasikrovimo teritoriją galima patekti tik tuo atveju, jei yra gaudomas nusikaltėlis (ne Fūristas) arba su tikslu naikinti narkotinius augalus. Išimtis taip pat galioja jei jau bėgantis (/bega) fūristas tyčia nuvyko į nelegalaus krovinių pasikrovimo teritoriją norėdamas pasislėpti. Policijos darbo valdžios atstovas privalo supažindinti apie apačioje pateiktas teritorijas kandidatus į darbą.

Rafaeli jau nusibodo tos pačios situacijos, gerai, jei negali visų darbuotoju sužiūrėti, po įspėjimo uždėjimo, papildomai nueikit su kiekvienu tokiu 1 minutės pokalbiui į dc ir paaiškink.
4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek)Nepatyriau.
5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Ačiū už pateiktą skundą, žemiau aprašysiu visą situaciją ir paaiškinimą dėl padaryto nusižengimo taisyklėms:

Realiai Policijos darbe nedirbu dar nei paros, todėl dar nežinau tiksliai visų vietų (kalbėjom su direktoriumi apie visas vietas vakar discorde, buvau tinkamai informuotas, bet užmiršau, kad ten yra narkotikų pasikrovimas (natūralu, esu naujokas serveryje ir aplamai darbe)) ir tiesiog važinėjausi po mapą, nei planavau ten tave stabdyti ar tikrinti/laukti kažko, tuo lab kad patį informavau, kad tiesiog važinėjuosi po žemėlapį, o ne budžiu pasikrovimo vietoje ar laukiu kol kažkas pasikraus nelegalų krovinį.

Su padarytu pažeidimu sutinku iš dalies, kadangi taisyklėje yra parašyta: „draudžiama būti nelegalių krovinių pasikrovimo teritorijose“. Toje vietoje net nebuvau sustojęs, tik pravažiavau užmiršęs apie šią narkotikų pasikrovimo vietą, todėl manau šis mano padarytas pažeidimas niekam nepakenkė, tik sužeidė tavo ego kai į tavo gąsdinimus atrašiau „Organizuok.“, nežinodamas, kad realiai padariau nusižengimą taisyklėms. Dėl padaryto pažeidimo gailiuosi ir ateityje į tokias vietas nevažiuosiu (peržiūrėjau dar kelis kartus darbų informaciją ir įsiminiau vietas, kuriose Policininkai negali būti)

Danieliau, galėjai normaliai pasakyt naujokui, kad kur prasilenkėm negali ten būti, ten yra narkotikų pasikrovimo vieta, o ne iškart grasint ir pulti į forumą lieti nuoskaudų.

VAIZDO ĮRAŠAS (Įrašas yra pagreitintas ir apkarpytas, esant reikalui galiu įkelti visą ryto video iki dabar, kadangi žaidimas filmuojamas pas mane visada)

Redaguota nario Minde_King
Nuoroda į atsakymą

Paskelbta (redaguota)
prieš 23 minutes(-čių), Minde_King rašė:

Ačiū už pateiktą skundą, žemiau aprašysiu visą situaciją ir paaiškinimą dėl padaryto nusižengimo taisyklėms:

Realiai Policijos darbe nedirbu dar nei paros, todėl dar nežinau tiksliai visų vietų (kalbėjom su direktoriumi apie visas vietas vakar discorde, buvau tinkamai informuotas, bet užmiršau, kad ten yra narkotikų pasikrovimas (natūralu, esu naujokas serveryje ir aplamai darbe)) ir tiesiog važinėjausi po mapą, nei planavau ten tave stabdyti ar tikrinti/laukti kažko, tuo lab kad patį informavau, kad tiesiog važinėjuosi po žemėlapį, o ne budžiu pasikrovimo vietoje ar laukiu kol kažkas pasikraus nelegalų krovinį.

Su padarytu pažeidimu sutinku iš dalies, kadangi taisyklėje yra parašyta: „draudžiama būti nelegalių krovinių pasikrovimo teritorijose“. Toje vietoje net nebuvau sustojęs, tik pravažiavau užmiršęs apie šią narkotikų pasikrovimo vietą, todėl manau šis mano padarytas pažeidimas niekam nepakenkė, tik sužeidė tavo ego kai į tavo gąsdinimus atrašiau „Organizuok.“, nežinodamas, kad realiai padariau nusižengimą taisyklėms. Dėl padaryto pažeidimo gailiuosi ir ateityje į tokias vietas nevažiuosiu (peržiūrėjau dar kelis kartus darbų informaciją ir įsiminiau vietas, kuriose Policininkai negali būti)

Danieliau, galėjai normaliai pasakyt naujokui, kad kur prasilenkėm negali ten būti, ten yra narkotikų pasikrovimo vieta, o ne iškart grasint ir pulti į forumą lieti nuoskaudų.

VAIZDO ĮRAŠAS (Įrašas yra pagreitintas ir apkarpytas, esant reikalui galiu įkelti visą ryto video iki dabar, kadangi žaidimas filmuojamas pas mane visada)

Tu mano ego neužgavai, mus užgave yra išsipisinėjimai su heliais virš pasikrovimų, ir kitais išsidirbinėjimais, kadangi negražiai čia prašei, kad aš tau grasinu ir puolu į forumą lieti nuoskaudu kitą kartą papeikimas nebus toks gražus. Būtum atrašęs "Atsiprašau aš naujokas nežinojau, galiu įkelt video kad netyčia pralėkiau, gal to papeikimo ir nebūtų, kadangi parašei jog rašyk tą papeikimą, jį ir gavai.

Iš video matau, kad pralėkei netyčia, tegul taves tas direktorius nebaudžia, bet prisimink ateičiai, "nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia" ką dažnai jūs pareigūnai taikot.

Redaguota nario Danielius_Yoko
Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Danielius_Yoko rašė:

Tu mano ego neužgavai, mus užgave yra išsipisinėjimai su heliais virš pasikrovimų, ir kitais išsidirbinėjimais, kadangi negražiai čia prašei, kad aš tau grasinu ir puolu į forumą lieti nuoskaudu kitą kartą papeikimas nebus toks gražus. Būtum atrašęs "Atsiprašau aš naujokas nežinojau, galiu įkelt video kad netyčia pralėkiau, gal to papeikimo ir nebūtų, kadangi parašei jog rašyk tą papeikimą, jį ir gavai.

Prie ko čia heliai ir kiti išsidirbinėjimai? Rašyk papeikimus tiems, kas iš tikrųjų pažeidinėja taisykles, o ne liek nuoskaudas ant naujokų, kuriems gali ramiai paaiškint „Čia kur prasilenkėm yra vieta, kurioje negali būti, už tai gali būti baudžiamas įspėjimu“, tuomet būčiau taip pat ir atrašęs „Atsiprašau, pravažiavau pro šią vietą tiesiog netyčia, neturėdamas tikslo kažką sugauti ar tikrinti, įvyko žmogiška klaida“.

Ką tu pats darytum, jei žaidėjas tau parašo grasinančia žinutę "Atvarei čia įspėjimų pasirinkti?" (gavęs tavo žinutę net nesupratau apie ką tu čia); „Čia tavo kolegom krc suorganizavom įspėjimu, galim ir tau suorganizuot.“? Manau atrašytum tą patį „Organizuok.“
https://www.part.lt/img/b8dcb63ae857563a13fddc800a1563d9362.png

Atsiprašau, Danieliau už užgautą ego ir netyčinį įvažiavimą į šią neleistiną teritoriją.
Daugiau į tavo pranešimus nebeatsakinėsiu, palikim sprendimą Policijos Direktoriui. @Rafaelis_Kirminas

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...