Jump to content

Pristatau Faustas_Koo

Faustas_Koo

Rekomenduoti pranešimai

>> Mano slapyvardis LMG5 serveryje: Faustas_Koo.

>> Kiek laiko esate su LMG5? Ar žaidėte LMG SAMP? Kokiais kitais slapyvardžiais esate žinomas?: Apie savaite, kažkada žaisdavau.

>> Ką šiuo metu veikiate LMG5 projekte, kokie jūsų tikslai projekte ir kokiais būdais stengiatės juos pasiekti?: Dažniausiai, žvėjoju, šiaip sukam ratus, dirbam.

>> Jei turėtumėte galimybę užimti bet kokias pareigas projekte 24 valandoms, kokios jos būtų ir ką per tą laiką su jomis pakeistumėte projekte?:  - Administratoriaus, išbandyčiau save pareigose.

>> Mėgstamiausias LMG5 darbas su pakvietimu?: Furistai/Mechanikai

>> Mano LMG5 artimiausi projekto draugai:  - Visu draugas

>> Šiais metais manau, kad LMG5 geriausias nutikęs dalykas yra....: Dar per trumpai žaidžiu jog atsakyti.

>> Realybėje mano tikras vardas (pavardė, pravardė): Faustas

>> Iš kokio miesto esate? Kur gyvenate šiuo metu?: Kretinga

>> Kada švenčiate savo gimtadienį (sezonas/tiksli data/mėnesis)? Koks tai zodiako  ženklas?: Vasara - 2000/06/19 -  Dvynis

>> Ką šiuo metu veikiate gyvenime? Kur mokotės ar dirbate?: Dirbu, važynėju po komandiruotes į danija. Metalo konstrukciju dažymas/paruošimas 

>> Laisvalaikio hobiai ir pomėgiai? Kokį naują hobį norėtumėte išbandyti jei turėtumėte galimybę?: Paplėkti poola su hebryte

>> Ar turite vairuotojo pažymėjimą? Jei taip, ką vairuojate?: Turiu, bet atidėtos dabar.

>> Ar turite augintinių? Kokių?: Šuni, Rango  Imgur: The magic of the Interne

>> Kokias valstybes esate aplankę? Kuriuos miestus ar vietas rekomenduotumėte aplankyti LMG5 žaidėjams?: Danija, Norvegija, Švedija, 

>> Jei esate pilnametis, už kokią politinę partiją balsavote paskutiniuosiuose rinkimuose? Ar domitės politika?: Nebalsavau, bet pasiskaitau straipsnius.

>> Jei turėčiau galimybę, realybėje norėčiau susipažinti su šiais LMG5 žaidėjais... (proga meetui!): Būtų įdomiai bendram meete dalyvauti, bet labiau reikia pažinti žaidėjus.

>> Kiti faktai apie mane realybėje: Linksmo budo, draugiškas, komunikabilus, smalsus.

>> Mano nuotraukos: Imgur: The magic of the Internet

>> Mano snapchat: tipo_nx

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveikas, malonu, sėkmės projekte.

Policijos departamento dir. pavaduotuojas nuo 2024.12.08 iki 2024.12.28

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...