Sigis_Kanape Paskelbta prieš 13 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 13 valandas(-ų) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Sigis_Kanape 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Lewis_Kent 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Blogai sudėtas įtarimas 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): Sugaišas laikas 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/q2ZdPOJ Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lewis_Kent Paskelbta prieš 12 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 12 valandas(-ų) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sigis_Kanape Paskelbta prieš 12 valandas(-ų) Autorius Dalintis Paskelbta prieš 12 valandas(-ų) prieš 4 minutes(-čių), Lewis_Kent rašė: Gerai,bet kokiu pagrindu tu į mane pradejai šaudyt jeigu aš ne kulkos i tavo nešoviau , pareigūnas tik atsišaudyt gali o ne pradet šaudyt kiek žinau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lewis_Kent Paskelbta prieš 11 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 11 valandas(-ų) Pradėjau šaudyt į padangas, nes bėgai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sigis_Kanape Paskelbta prieš 11 valandas(-ų) Autorius Dalintis Paskelbta prieš 11 valandas(-ų) prieš 12 minutes(-čių), Lewis_Kent rašė: Pradėjau šaudyt į padangas, nes bėgai. Vistiek mano bėgimas tau pirmenybės šaudyt i mane nesuteike , yra tam tazeris gi . Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lewis_Kent Paskelbta prieš 10 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 10 valandas(-ų) Tazerio atstumas yra labai mažas turiu praktiškai prie tavęs būt. Dėl to ir šaudžiau į padangas, kad priartėti, nes su PD kibiru nieko neina pagauti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar