Sigis_Kanape Paskelbta prieš 19 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 19 valandas(-ų) (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Sigis_Kanape 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Lewis_Kent 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Blogai sudėtas įtarimas 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): Sugaištas laikas 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/q2ZdPOJ Redaguota prieš 2 valandas(-ų) nario Sigis_Kanape Juozas_Rasm sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lewis_Kent Paskelbta prieš 17 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 17 valandas(-ų) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sigis_Kanape Paskelbta prieš 17 valandas(-ų) Autorius Dalintis Paskelbta prieš 17 valandas(-ų) prieš 4 minutes(-čių), Lewis_Kent rašė: Gerai,bet kokiu pagrindu tu į mane pradejai šaudyt jeigu aš ne kulkos i tavo nešoviau , pareigūnas tik atsišaudyt gali o ne pradet šaudyt kiek žinau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lewis_Kent Paskelbta prieš 16 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 16 valandas(-ų) Pradėjau šaudyt į padangas, nes bėgai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sigis_Kanape Paskelbta prieš 16 valandas(-ų) Autorius Dalintis Paskelbta prieš 16 valandas(-ų) prieš 12 minutes(-čių), Lewis_Kent rašė: Pradėjau šaudyt į padangas, nes bėgai. Vistiek mano bėgimas tau pirmenybės šaudyt i mane nesuteike , yra tam tazeris gi . Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lewis_Kent Paskelbta prieš 16 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 16 valandas(-ų) Tazerio atstumas yra labai mažas turiu praktiškai prie tavęs būt. Dėl to ir šaudžiau į padangas, kad priartėti, nes su PD kibiru nieko neina pagauti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
White_Glue Paskelbta prieš 1 valandą Dalintis Paskelbta prieš 1 valandą Žaidėjas nebedirba PD. Sigis_Kanape sureagavo į tai 1 Spoiler Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai