Bearas_Liamonas Paskelbta Gegužė 16 Dalintis Paskelbta Gegužė 16 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Bearas_Liamonas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Lukas_Ketvirtadienis 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free JAIL vidury treniruotės/akcijos/veiklos. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/1hnbsg Redaguota Gegužė 16 nario Bearas_Liamonas Toyo_Yello, Misha_Ciornij, Swaika_Kent ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 1 2 Informacija Spoiler Firmą | datą ; išdirbimas| Direktorius , Pavaduotojas(-ai) | + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2023-08-06 iki 2023-10-02 ; Justas_Boss ; Mantas_Bordeo. + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2023-10-04 iki 2023-11-18 ; Andrius_Kaunas ; Voverius_Voverinis. + Įsidarbino į Mechanikų firmą nuo: 2024-07-15 iki 2024-07-21 ; Darius_Danikov ; Sauls_Tuners. ; Edvinas_Mapp. + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2024-07-22 iki 2024-10-22 ; Golden_State ; + Įsidarbino į Medikų firmą nuo: 2024-10-25 iki xxxx-xx-xx ; Crimson_Serpant ; Rytis Kanape ; unknown_Ltu; Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Ketvirtadienis Paskelbta Gegužė 16 Dalintis Paskelbta Gegužė 16 buvai gaudomas pries veikla https://imgur.com/a/RyDDxTG biski nelogiska, kad po 20 min gaudymo isoki i veikla ir staiga nepalieciamas tampi Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bearas_Liamonas Paskelbta Gegužė 16 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 16 prieš 1 valandą, Lukas_Ketvirtadienis rašė: buvai gaudomas pries veikla https://imgur.com/a/RyDDxTG biski nelogiska, kad po 20 min gaudymo isoki i veikla ir staiga nepalieciamas tampi Galvoji aš savu noru variau dalyvaut??, Mane gal valdžia irgi užspaudė kad priverstinai dalyvaut veikloje, ar pas taves darbe tokiu dalyku nebuvo kad reikia privalomai dalyvauti kiekviena gamykla ar aš neteisus? Samsungas_Telefonas, Eima_Tosiba, Kentrell_Gaulden ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Informacija Spoiler Firmą | datą ; išdirbimas| Direktorius , Pavaduotojas(-ai) | + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2023-08-06 iki 2023-10-02 ; Justas_Boss ; Mantas_Bordeo. + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2023-10-04 iki 2023-11-18 ; Andrius_Kaunas ; Voverius_Voverinis. + Įsidarbino į Mechanikų firmą nuo: 2024-07-15 iki 2024-07-21 ; Darius_Danikov ; Sauls_Tuners. ; Edvinas_Mapp. + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2024-07-22 iki 2024-10-22 ; Golden_State ; + Įsidarbino į Medikų firmą nuo: 2024-10-25 iki xxxx-xx-xx ; Crimson_Serpant ; Rytis Kanape ; unknown_Ltu; Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Gegužė 17 Dalintis Paskelbta Gegužė 17 prieš 17 valandas(-ų), Bearas_Liamonas rašė: Galvoji aš savu noru variau dalyvaut??, Mane gal valdžia irgi užspaudė kad priverstinai dalyvaut veikloje, ar pas taves darbe tokiu dalyku nebuvo kad reikia privalomai dalyvauti kiekviena gamykla ar aš neteisus? @Crimson_Serpant nrml mobingas medikų darbe Iewis_Audynke ir Clint_Howl sureagavo į tai 1 1 „Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself“ ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
White_Glue Paskelbta Gegužė 18 Dalintis Paskelbta Gegužė 18 Atmesta, darbuotojas pasiteisino. Spoiler Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai