Tom_Morello Paskelbta Gegužė 18 Dalintis Paskelbta Gegužė 18 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tom_Morello 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Lukas_Ketvirtadienis 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Gaudant mane pradejo saudyti i padangas nors is mano puses nebuvo atidaryta ugnis + kitas dalykas keiksmazodziai darbo uniformoje ir izeidinejimai 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): Nesilaiko darbo taisykliu 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/kvvwrz Samsungas_Telefonas, Toyo_Yello ir Iewis_Audynke sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Ketvirtadienis Paskelbta Gegužė 18 Dalintis Paskelbta Gegužė 18 va cia tai prisidirbes busiu matyt Burbuls_Rulez sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
The_Dude Paskelbta Gegužė 18 Dalintis Paskelbta Gegužė 18 Už keiksmažodžius darbuotojui skiriamas žodinis įspėjimas Naikintuwas_Laiswej, Kestutis_Barnis, Terea_Hytsas ir 6 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 7 1 akumai pigiau /sms Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
White_Glue Paskelbta Gegužė 18 Dalintis Paskelbta Gegužė 18 Darbuotojas įspėtas dėl įžeidinėjimų ir keiksmažodžių. prieš 3 valandas(-ų), Tom_Morello rašė: Gaudant mane pradejo saudyti i padangas nors is mano puses nebuvo atidaryta ugnis Nematau įrodymų, kurie rodytu, jog šaudė į padangas. Spoiler Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai