Jump to content

Peikiu Gabriele_Angel

Aivis_Turbo

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aivis_Turbo
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Gabriele_Angel
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: tony_Verceti ilipo i mano darbine kai stovejau saugioje zonoje(mechu bazei) jis mane nuatino i /vte tada atsigetino Gabriele_Angel kad ji mane nusautu
Medikams neleidžiama piktybiškai kenkti kitiems darbams su pakvietimu nepriklausomai ar tai darytų darbo metu ar laisvalaikiu;
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://streamable.com/psiwji

43b40b0dfcbaafcc9d0d516b26f34a84.gif

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

susirask pagalbos ir labai rimtos 😄 nuo pastovaus buginimo mechu bazei jau gerokai stogas vaziuoja, agresijos priepuoliai. visi zino kas per veikejas esi, net aiskint cia nereikia, nusiramink ir iseik i lauka. @Nairobi_Noel ikele tau klipa kaip elgiesi su darbine apranga, to uztenka 😄 ate melyni sortukai 

Nuoroda į atsakymą

prieš 5 valandas(-ų), Gabriele_Angel rašė:

susirask pagalbos ir labai rimtos 😄 nuo pastovaus buginimo mechu bazei jau gerokai stogas vaziuoja, agresijos priepuoliai. visi zino kas per veikejas esi, net aiskint cia nereikia, nusiramink ir iseik i lauka. @Nairobi_Noel ikele tau klipa kaip elgiesi su darbine apranga, to uztenka 😄 ate melyni sortukai 

ne as prie jusu prisipisu,o jus pastoviai atvarot neturit ka veikti,demiesio aukos,susiraskit ka veikti valinkit is akiu

43b40b0dfcbaafcc9d0d516b26f34a84.gif

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...