Ernestas_Zuke Paskelbta Birželis 10 Dalintis Paskelbta Birželis 10 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernestas_Zuke 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Terea_Hytsas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: nes po gamyklos nusove mane kaip hp buvau nepraejus tam tikram laikiu + nepagarba 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 400k uz moraline zala nes izeide mane ir nusove 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/19rfhl Vasia_Ciornij sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terea_Hytsas Paskelbta Birželis 10 Dalintis Paskelbta Birželis 10 kzn sake praejo 2min jau galima saudyt todel nusoviau..... Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernestas_Zuke Paskelbta Birželis 10 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 10 (redaguota) prieš 6 minutes(-čių), Terea_Hytsas rašė: kzn sake praejo 2min jau galima saudyt todel nusoviau..... pats taigi buvai gamykloj matie visa situacija + parasie nusoves P.S. uz toki piknaudziavima ir nesamoniu daryma manau turetu buti ir labiau baudziamas buti @Max_Tosha @Edga_Kesa https://imgur.com/a/35ekk1A Redaguota Birželis 10 nario Ernestas_Zuke Naikintuwas_Laiswej ir Vadim_Kalashnikov sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terea_Hytsas Paskelbta Birželis 10 Dalintis Paskelbta Birželis 10 prieš 1 minutę, Ernestas_Zuke rašė: pats taigi buvai gamykloj matie visa situacija + parasie nusoves P.S. uz toki piknaudziavima ir nesamoniu daryma manau turetu buti ir labiau baudziamas buti @Max_Tosha @Edga_Kesa https://imgur.com/a/35ekk1A AS PALICIJOJ DAR NAUJOKAS, NELABAI ZINOJAU APIE TAISYKLES KAZKOKES, SENEU MES PO GAMYKLOS ISKARTO NUSAUDAVOM BLOGIECIUS, UZ SI KARTA ESU VERTAS ZODINIO ISPEJIMO, PRIPAZYYSTU Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernestas_Zuke Paskelbta Birželis 10 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 10 (redaguota) prieš 2 minutes(-čių), Terea_Hytsas rašė: AS PALICIJOJ DAR NAUJOKAS, NELABAI ZINOJAU APIE TAISYKLES KAZKOKES, SENEU MES PO GAMYKLOS ISKARTO NUSAUDAVOM BLOGIECIUS, UZ SI KARTA ESU VERTAS ZODINIO ISPEJIMO, PRIPAZYYSTU tai sakot kad jus nezinot taisykliu ir dirbat pd tai gali eiti belekas vadinasi i pd nebutina zinoti taisykliu ? tai cia vadinasi kaltas direktorius kad ima visokius randomus kurie nezino taisykliu? Redaguota Birželis 10 nario Ernestas_Zuke Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terea_Hytsas Paskelbta Birželis 10 Dalintis Paskelbta Birželis 10 prieš 1 minutę, Ernestas_Zuke rašė: tai sakot kad jus nezinot taisykliu ir dirbat pd tai gali eiti belekas vadinasi i pd nebutina zinoti taisykliu ? ERNESTAI ZUKEVICIAU, VISU TAISYKLIU NEGALIU ISMOKTI, MAN UZDUOTA PERSKAITYTI KNYGA IR ATMINTINAI RYT JA ATPASAKOTI,JOG MOKYTOJA ISVESTU TEIGIAMA, VISAI PAMIRSAU APIE SIA TAISYKLE Andzelika_Cruz sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Ketvirtadienis Paskelbta Birželis 11 Dalintis Paskelbta Birželis 11 Ispetas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai