Martin_Santos Paskelbta Vasaris 20, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 20, 2023 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Daniel_Howell 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Oktavas_Madone 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Situacija labai paprasta. Nušoviau policininką, padariau relog'ą. Prisijungiau iš karto po kelių minučių ir prisijungęs jau buvau kalėjime, 80 minučių. Atstačiau automobilį į stovėjimo aikštelę ir išėjau AFK. Pasibaigus nubaustumo laikui pamačiau jog mano M3 sunaikintas ( žalioje zonoje ) kurioje ginklais gali naudotis tik policininkai. Prie to pačio ginklai buvo konfiskuoti vėl iš naujo. Todėl norėčiau atgauti X2 advanced rifle kadangi ginklų atėmimas pasikartojo du kartus už vieną nusižengimą. Todėl advanced rifle policininkas atėmė du kart. Bei patirtą žalą už M3 sunaikinimą. Ir prie to pačio rimtesnio požiūrio į naikinamas transporto priemones žaliose zonose iš policijos valdžios. Įrodymų dėl konfiskuotų ginklų pateikti negaliu, nes kaip ir sakiau policininkas viską padarė man būnant AFK režime. Taip pat policininkui buvo nusiūsta nuotrauka su įrodymais jog esu kalėjime ir man išėjus tų pačių įtarimu susilaukti nenoriu. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Spoiler https://imgur.com/a/HJ2FXHx https://imgur.com/a/19rOGgz Redaguota Vasaris 20, 2023 nario Daniel_Howell Check_Bass, Sandiego_Simis, Archeris_Skalpu ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Vasaris 20, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 20, 2023 Nelabai suprantu ką Tu čia sapalioji. Nematau jokių įrodymų dėl mano pažeidimų. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Santos Paskelbta Vasaris 20, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 20, 2023 (redaguota) Tai gal paprašom Toshos patikrint logus kokiu laiku mane surakinai, kiek kartų ginklus atėmei jeigu toks confident, kad nieko nepadarei? Edit : Protingas prašyt įrodymų kai viską padarai man būnant AFK. Redaguota Vasaris 20, 2023 nario Daniel_Howell Archeris_Skalpu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Vasaris 20, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 20, 2023 Tai Tu pirma surink įrodymus, o tada jau pakalbėsim Archeris_Skalpu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Vasaris 20, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 20, 2023 Papeikimas atmestas. Nematau jokių įrodymų dėl pareigūno padarytų veiksmų. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai