Dovydenis_Pardavenis Paskelbta Birželis 15 Dalintis Paskelbta Birželis 15 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dovydenis_Pardavenis 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dede_Donce 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Star sumete kol afk buvau. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 100k vip ginklai M4.Pump shotgun.,auto shotgun,smg. 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/KzSxSV5 Redaguota Birželis 15 nario Dovydenis_Pardavenis del finasiniu nuostoliu patikslinimo Matthew_Wilson sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Matthew_Wilson Paskelbta Birželis 15 Dalintis Paskelbta Birželis 15 Labas, ginklus iš tavęs atėmiau aš, o ne mano kolega @Dede_Donce. Įrodymus už ką buvai nubaustas gali pamatyti paspaudęs nuoroda čia ir čia. Trumpas situacijos atpasakojimas: Buvo gautas iškvietimas, jog yra auginami narkotiniai augalai, atvykus į vietą radau plantaciją, pradėjus nurinkinėti augalus, tu nuo kalno viršaus mane nušovei ( matosi chat'o lange žinutė, bei dmg lentelė ). Po 9 minučių, racijoje pamačiau, jog kolega tave sulaikė, paprašiau kad atsikeltų mane, aš konfiskavau ginklus, bei nubaudžiau tave dėl pareigūno užpuolimo. Pareigūnų padaryti įrodymai galioja 1 valandą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Ketvirtadienis Paskelbta Birželis 17 Dalintis Paskelbta Birželis 17 Atmesta Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai