Jump to content

Peikiu Waka_Nda

Mantas_Uzbekistanas

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Mantas_Uzbekistanas
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Waka_Nda
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Neteisingas įtarimas, mano fura pavogė ir vėliau jam paliepus įlipt į fūrą kuri nepriklauso man jis uždėjo man įtarimus, bet manau tikrai negražu vogt fūrą iš kolegų...
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): įrodymai kad iš manęs buvo pavogta mano fūra:https://streamable.com/xjw9it gautas ita: https://imgur.com/a/lVaICOc

Liudytojas: @Killa_Blunt

Redaguota nario Mantas_Uzbekistanas

zzzz

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Vistiek nesuprantu uz ka ita, net nesigirdi kad lieptum man isest i fura, ir dar kart pasikartosiu tr.priemone ne mano ir nezadu as jos vogt. Ir taip pat noriu pasiklausti kodėl gavau ita už nelegalaus krovinio gabenima? Kai ta krovini pristatė Robke, o ne aš? https://imgur.com/a/DWIdNeR

zzzz

Nuoroda į atsakymą

Kadangi pats ten buvau ir mačiau koks balaganas vyksta tai tikrai pareigūnai veikia nekoordinuotai, patys nesusiklaba kas turi įrodymus. pavogė fūrą, nežinia iškur atsirado kita fūra, rakina random žmonės nesusikalbėdami. Krovinys buvo pristatytas, net ne to kuris buvo kaltinamas ir vistiek gautas įtarimas už nelegalų krovinį,

image.thumb.png.3cb6fc95752068d7d1377de73064a81d.png

Krc tas Killa

Nuoroda į atsakymą

prieš 8 valandas(-ų), Mantas_Uzbekistanas rašė:

Vistiek nesuprantu uz ka ita, net nesigirdi kad lieptum man isest i fura, ir dar kart pasikartosiu tr.priemone ne mano ir nezadu as jos vogt. Ir taip pat noriu pasiklausti kodėl gavau ita už nelegalaus krovinio gabenima? Kai ta krovini pristatė Robke, o ne aš? https://imgur.com/a/DWIdNeR

Nu jei negirdejai kaip sake @Oktavas_Madone tai tada blogai su klausa.

Redaguota nario Waka_Nda

-_-

Nuoroda į atsakymą

prieš 8 minutes(-čių), Killa_Blunt rašė:

Kadangi pats ten buvau ir mačiau koks balaganas vyksta tai tikrai pareigūnai veikia nekoordinuotai, patys nesusiklaba kas turi įrodymus. pavogė fūrą, nežinia iškur atsirado kita fūra, rakina random žmonės nesusikalbėdami. Krovinys buvo pristatytas, net ne to kuris buvo kaltinamas ir vistiek gautas įtarimas už nelegalų krovinį,

image.thumb.png.3cb6fc95752068d7d1377de73064a81d.png

3. Temose gali komentuoti tik temos autorius, asmuo (-enys) paminėtas (-ynėti) temoje bei valdžios atstovai. 

-_-

Nuoroda į atsakymą

Na laukiu is policijos valdzios atsakymo, visiskas nesusipratimas kazkokia situacija likau as nubaustas, per 5 minutes i Luksio fura isedo apie 4-5 zmones, pristaciau nelegalu krovini isvis ne as, bet gavau 30 staru.

zzzz

Nuoroda į atsakymą

prieš 4 minutes(-čių), Waka_Nda rašė:

3. Temose gali komentuoti tik temos autorius, asmuo (-enys) paminėtas (-ynėti) temoje bei valdžios atstovai. 

Autorius pasitaisė galim diskutuoti 🙂

Redaguota nario Killa_Blunt

Krc tas Killa

Nuoroda į atsakymą

Važiavai su fūra, tempei priekabą, susistabdėm, surakinom, kitas fūristas darbo transportą nuvarė tolyn. Mes jau norėjom sunaikinti krovinį, bet staiga atsirado fūra. Nu ir prasidėjo, vienas po kito lipa, surakintas ištraukiamas, lipa kitas. Visi po metrą pavažiuoja bandydami pasiekti ginklų pridavimo pick-up. Pasaka be galo. ĮLIPAI IR TU. VAŽIAVAI SU PRIKABINTU KROVINIU. (Tą priekabą į Paleto atitempei Tu). Waka_Nda pateiktuose įrodymuose girdisi kaip aš liepiu lipti į savo transportą, todėl ir esi atrakinamas. Tu pradedi skiesti, kad čia ne Tavo fūra ir į ją nelipi. Pagal Killa_Blunt pateiktą foto gali matyti, kad atsisakius įlipti į transporto priemonę galima įtarti už nelegalaus krovinio gabenimą.

Kam išvis bandyt tą krovinį pristatyt kai pusė PD atvažiavo? 5k gaila? Viskas galėjo baigtis kai dingo Tavo fūra, paliekat krovinį ir važiuojat iš naujo. Cirką darot ir verkiat. 

Redaguota nario Oktavas_Madone
Nuoroda į atsakymą

prieš 6 minutes(-čių), Oktavas_Madone rašė:

Važiavai su fūra, tempei priekabą, susistabdėm, surakinom, kitas fūristas darbo transportą nuvarė tolyn. Mes jau norėjom sunaikinti krovinį, bet staiga atsirado fūra. Nu ir prasidėjo, vienas po kito lipa, surakintas ištraukiamas, lipa kitas. Visi po metrą pavažiuoja bandydami pasiekti ginklų pridavimo pick-up. Pasaka be galo. ĮLIPAI IR TU. VAŽIAVAI SU PRIKABINTU KROVINIU. (Tą priekabą į Paleto atitempei Tu). Waka_Nda pateiktuose įrodymuose girdisi kaip aš liepiu lipti į savo transportą, todėl ir esi atrakinamas. Tu pradedi skiesti, kad čia ne Tavo fūra ir į ją nelipi. Pagal Killa_Blunt pateiktą foto gali matyti, kad atsisakius įlipti į transporto priemonę galima įtarti už nelegalaus krovinio gabenimą.

Krc tas Killa

Nuoroda į atsakymą

prieš 10 valandas(-ų), Oktavas_Madone rašė:

Kam išvis bandyt tą krovinį pristatyt kai pusė PD atvažiavo? 5k gaila? Viskas galėjo baigtis kai dingo Tavo fūra, paliekat krovinį ir važiuojat iš naujo. Cirką darot ir verkiat. 

Daug teiginių bet įrodymų nematau. 

Liepiai įlipti į savo transportą, bet kiek matau pateiktuose įrodymuose ten buvo ne jo transportas. 

Krc tas Killa

Nuoroda į atsakymą

Visi įrodymai yra Waka_Nda pateiktame video. 

Jeigu neaišku kas ten matosi, galiu paaiškinti.

1) Fūristas Mantas_Uzbekistanas sėdi prie fūros, tempiančios priekabą, vairo. Transporto priemonė juda.

2) Fūristas yra surakinamas, kad nepristatytų įtariamai ginklų krovinio.

3) Fūristas yra atrakinamas, kad įliptų į transporto priemonę.

4) Fūristas nevykdo duotų pareigūno nurodymų (Įlipti į transporto priemonę ir leisti patikrinti krovinį).

Ne jo fūra? Kam vairuot? Nepradėsim mes čia sekti, kuris pasiėmė transporto priemonę, kuris krovinį etc. Pagautas už vairo = atsakingas už transportą / krovinį.

Redaguota nario Oktavas_Madone
Nuoroda į atsakymą

prieš 55 minutes(-čių), Oktavas_Madone rašė:

1) Fūristas Mantas_Uzbekistanas sėdi prie fūros, tempiančios priekabą, vairo. Transporto priemonė juda.

4) Fūristas nevykdo duotų pareigūno nurodymų (Įlipti į transporto priemonę ir leisti patikrinti krovinį).

Ne jo fūra? Kam vairuot? Nepradėsim mes čia sekti, kuris pasiėmė transporto priemonę, kuris krovinį etc. Pagautas už vairo = atsakingas už transportą / krovinį.

Kaip ir minėjau iš kažkur atsirado random fūra jus liepėt sėsti į savo fūra, bet ten buvo ne jo, net patys girdisi kad nesusikalbate discorde ir dar tikitės kad aplinkiniai supras. Jeigu liepiat kažką daryt reikia tikslumo o ne atsiprašant pastovaus šūdo malimo per kurį negalima suprast ko jūs norit, buvo daug furistu kurie atsisėdo ir važiavo tai visiem gal reikėjo uždėti už nelegalų krovinį?

Krc tas Killa

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 valandas(-ų), Oktavas_Madone rašė:

Noreciau dar pridurti kaip liudininkas Killa pateike nuotraukoje uz ka turi buti uzdeti itarimai pagal Manta_Cancel ir matosi jog jei krovinys buvo pristatytas ita turi buti uzdetas uz begima nuo teisesaugos, o ne nelegalaus krovinio gabenima, kaip Waka_Nda man uzdejo ir apskritai tas krovinys kaip minejau buvo pristatytas Robkes, o ne manes, Wakandai dedant itarimus tas krovinus neegzistavo ir jau buvo pristatytas.

zzzz

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas priimtas. Darbuotojas šiuo atveju turėjo skirti įtarimą už "Nelegalaus krovinio gabenimą". Šiuo atveju buvo skirtas įtarimas už "Pareigūno įsakymo nepaisymą". Ateityje nenoriu matyti skiriant šį įtarimą kai yra dirbama su fūristu ir jo kroviniu. Gale dienos star kiekis buvo skirtas mažesnis nei turėjo būti, tad šiam kartui pareigūnui yra skiriamas žodinis įspėjimas.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...