Populiarus turinys Ernestas_Zuke Paskelbta Trečiadienis 16:54 Populiarus turinys Dalintis Paskelbta Trečiadienis 16:54 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernestas_Zuke Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: Mediku direktore @Crimson_Serpant Papeikimo priežastis: Pazeide 7 direktoriu taisykle Darbuotojai be priežasties iš darbo išmetami būti negali. Kiekvienu išmetimo atveju rekomenduotina turėti įrodymus dėl galimo reikalavimo pasiteisinti. Jei darbuotojas nepritampa prie kolektyvo, elgiasi kenkėjiškai, direktoriui ir pavaduotojams yra sunku matyti tokio darbuotojo ateitį darbe, tai yra svari priežastis jį išmesti. P.S. jai per veikla nusove tave ir isvadino kaimiete tai nereikia islieti ant darbuotoju . Suprantu kad nera DP tai per didelis atsipalaidavimas darbe ir tikrai truksta veiklu ... Pažeidimų įrodymai: https://imgur.com/a/8ZPsfsI Redaguota Trečiadienis 17:33 nario Ernestas_Zuke Mill_Andreas, Sigis_Kanape, Jezau_Jezau ir 33 kiti(-ų) sureagavo į tai 36 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Crimson_Serpant Paskelbta Trečiadienis 18:55 Dalintis Paskelbta Trečiadienis 18:55 Labas vakaras, stengsiuosi labai neišsiplėsti. Visų pirma, per šią treniruotę tikrai džiaugiausi savo darbuotojais ir neturėjau pagrindo stresuoti ar išsilieti. Veikla, bent iš medikų pusės, praėjo sklandžiai iki tol, kol pradėjai išsidirbinėti, buvai raminamas, tačiau pradėjai atsikalbinėti, kas nebuvo pirmas kartas (daugkartiniai raminimai, tildymai dc platformoje susirinkimų ar veiklų metu) ir trūko kantrybė. Labai gaila, tačiau įrodymų neturiu išsisaugojusi nė iš vieno įvykio, nes tiesiog atrodė, kad pasitaisysi ir nebuvo pagrindo sunerimti. Taip pat buvo ne vienas nusiskundimas, kad kibdavai prie firmos darbuotojų. Todėl, remdamasi tavo aukščiau pacituota taisykle (Darbuotojai be priežasties iš darbo išmetami būti negali. Kiekvienu išmetimo atveju rekomenduotina turėti įrodymus dėl galimo reikalavimo pasiteisinti. Jei darbuotojas nepritampa prie kolektyvo, elgiasi kenkėjiškai, direktoriui ir pavaduotojams yra sunku matyti tokio darbuotojo ateitį darbe, tai yra svari priežastis jį išmesti.) priėmiau sprendimą tave nušalinti iš darbo. Unknown_Ltu, Luka_Tony, Frostelis_Budr ir 14 kiti(-ų) sureagavo į tai 16 1 Geros Jums blet dienos Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernestas_Zuke Paskelbta Trečiadienis 20:36 Autorius Dalintis Paskelbta Trečiadienis 20:36 (redaguota) prieš 1 valandą, Crimson_Serpant rašė: Labas vakaras, stengsiuosi labai neišsiplėsti. Visų pirma, per šią treniruotę tikrai džiaugiausi savo darbuotojais ir neturėjau pagrindo stresuoti ar išsilieti. Veikla, bent iš medikų pusės, praėjo sklandžiai iki tol, kol pradėjai išsidirbinėti, buvai raminamas, tačiau pradėjai atsikalbinėti, kas nebuvo pirmas kartas (daugkartiniai raminimai, tildymai dc platformoje susirinkimų ar veiklų metu) ir trūko kantrybė. Labai gaila, tačiau įrodymų neturiu išsisaugojusi nė iš vieno įvykio, nes tiesiog atrodė, kad pasitaisysi ir nebuvo pagrindo sunerimti. Taip pat buvo ne vienas nusiskundimas, kad kibdavai prie firmos darbuotojų. Todėl, remdamasi tavo aukščiau pacituota taisykle (Darbuotojai be priežasties iš darbo išmetami būti negali. Kiekvienu išmetimo atveju rekomenduotina turėti įrodymus dėl galimo reikalavimo pasiteisinti. Jei darbuotojas nepritampa prie kolektyvo, elgiasi kenkėjiškai, direktoriui ir pavaduotojams yra sunku matyti tokio darbuotojo ateitį darbe, tai yra svari priežastis jį išmesti.) priėmiau sprendimą tave nušalinti iš darbo. Sakai nepritapau prie komandos . taip darbe buvau 5men ir pagal tave nepritapau prie komandos , tai cia pati sau priestarauji . Per ta visa laikotarpi neturejau nei 1isp nei papeikimo . Ir kaip nekeista neturi irodimu tai kaip be ispejimu be nieko taip ilgai pradirbau . Taip ir sakyk kad mechanikas is mano bendros gaujos tave sunervavo , nes pati sakei kitiems gal biski paskubejau ismesti sunervavo tai nemanau kad tokias pareigas gali eit toks zmogus kur uzsidega ir neapgalvojus priima sprendimus . +Be irodimu nu tikrai turetu buti direktorius saltu nervu . Suprantu kaip pati sakei paliko draugas daug pokyciu bet jai nesiseka nereikia isslieti ant darbuotoju . Redaguota Trečiadienis 20:42 nario Ernestas_Zuke Vasia_Ciornij, Laurekas_Saldytuvas, Alex_Caruso ir 12 kiti(-ų) sureagavo į tai 14 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Crimson_Serpant Paskelbta vakar 07:28 Dalintis Paskelbta vakar 07:28 Nežinau, Ernestai, kaip su tavim bendrauti. Atrodo normaliai, tiek dc privačiose žinutėse išaiškinau aš, tiek tie patys "visi" aiškino tau, bet kaip matau, pro vieną ausį įeina, pro kitą išeina - tu vis tiek varai savo. Čia gal kokios nuoskaudos, kad nepasiūliau į pavaduotojo poziciją? Taip, mano klaida, kad nefiksavau įspėjimų, už anksčiau minėtą tavo elgesį, bet kaip ir rašiau, vis tikėjausi, kad pasitaisysi. Dėl savo sprendimo jaučiuosi tvirtai, ir jo keisti neketinu. Nebeturi ką pasakyti, kad kiši mano 3mėn. atgal gyvenimo įvykius? Ar vėlgi nuoskaudos, už stumyklą iš įvairiausių serverio žaidėjų ant tavęs? Nes aš jokių asmeninių priekaištų ties tavimi ar tavo gaujos nariais neturiu, o jeigu ir turėčiau, nemanau, kad pas mane dirbtų būtent minėto nusikalstamo susivienijimo nariai. Nuo tolimesnio komentavimo susilaikysiu ir lauksiu aukštesnių jėgų sprendimo. Frostelis_Budr ir Veniamin_Kiselev sureagavo į tai 2 Geros Jums blet dienos Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernestas_Zuke Paskelbta vakar 08:19 Autorius Dalintis Paskelbta vakar 08:19 prieš 45 minutes(-čių), Crimson_Serpant rašė: Nežinau, Ernestai, kaip su tavim bendrauti. Atrodo normaliai, tiek dc privačiose žinutėse išaiškinau aš, tiek tie patys "visi" aiškino tau, bet kaip matau, pro vieną ausį įeina, pro kitą išeina - tu vis tiek varai savo. Čia gal kokios nuoskaudos, kad nepasiūliau į pavaduotojo poziciją? Taip, mano klaida, kad nefiksavau įspėjimų, už anksčiau minėtą tavo elgesį, bet kaip ir rašiau, vis tikėjausi, kad pasitaisysi. Dėl savo sprendimo jaučiuosi tvirtai, ir jo keisti neketinu. Nebeturi ką pasakyti, kad kiši mano 3mėn. atgal gyvenimo įvykius? Ar vėlgi nuoskaudos, už stumyklą iš įvairiausių serverio žaidėjų ant tavęs? Nes aš jokių asmeninių priekaištų ties tavimi ar tavo gaujos nariais neturiu, o jeigu ir turėčiau, nemanau, kad pas mane dirbtų būtent minėto nusikalstamo susivienijimo nariai. Nuo tolimesnio komentavimo susilaikysiu ir lauksiu aukštesnių jėgų sprendimo. Nu jo, čia gerai nusimazinai, bet be įrodymų bausti, savavališkai užsimti, išmesti iš darbo – tai ką aš žinau. Tai padarom tada free room, ir tada be pakvietimų visus darbus. Aš neturiu ką pasakyti. Visiems masažų pridarius nieko nebus tau . Visi draugai, tiek admin, tiek tavo "fanai" , tie... White_Glue, Clemmy_Berman, Veniamin_Kiselev ir 6 kiti(-ų) sureagavo į tai 9 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar