Lince_Naikintuvas Paskelbta vakar 07:47 Dalintis Paskelbta vakar 07:47 (redaguota) Anketa >> Mano slapyvardis LMG5 serveryje: >> Kiek laiko esate su LMG5? Ar žaidėte LMG SAMP? Kokiais kitais slapyvardžiais esate žinomas?: Realiai nuo starto >> Dėl ko Jūsų manymu esate labiausiai žinomas LMG5 projekte?: Esu žinomas kaip gaujos lyderis, co’lyderis ir vienas iš GBK įkūrėju >> Ką šiuo metu veikiate LMG5 projekte, kokie jūsų tikslai projekte ir kokiais būdais stengiatės juos pasiekti?: Niekada nieko nesiekiau, tikslas tiesiog gerai praleisti laiką su chebra. >> Jei turėtumėte galimybę užimti bet kokias pareigas projekte 24 valandoms, kokios jos būtų ir ką per tą laiką su jomis pakeistumėte projekte?: Greičiausiai užimčiau Edgariuko vieta ir pakeisčiau puse projekto komandos >> Mėgstamiausias LMG5 darbas su pakvietimu?: Mentai >> Mano LMG5 artimiausi projekto draugai: @turbo_Puska @Matt_Fusion @Don_Alvarez @Tony_Anderson >> Mano LMG5 didžiausi projekto priešai: - >> Šiais metais manau, kad LMG5 geriausias nutikęs dalykas yra....: - >> Realybėje mano tikras vardas (pavardė, pravardė): Rimas ne tau klausti >> Iš kokio miesto esate? Kur gyvenate šiuo metu?: Šiauliai >> Kada švenčiate savo gimtadienį (sezonas/tiksli data/mėnesis)? Koks tai zodiako ženklas?: vasarike, vėžys. >> Ką šiuo metu veikiate gyvenime? Kur mokotės ar dirbate?: Mokausi LSU, dirbu kariuomenėje. >> Laisvalaikio hobiai ir pomėgiai? Kokį naują hobį norėtumėte išbandyti jei turėtumėte galimybę?: Sportas, karyba. >> Ar turite vairuotojo pažymėjimą? Jei taip, ką vairuojate?: Taip, vairuoju e91, planuose po vasaros vairuoti f10 >> Ar turite augintinių? Kokių?: Ne. >> Mano mėgstamiausių serialų TOP'as?: power, bmf >> Mano mėgstamiausių filmų TOP'as?: - >> Kokią knygą, jei skaitote, rekomenduotumėte LMG5 žaidėjams?: the first gentlemen james patterson& bill clinton >> Vaikystėje svajojau apie .... profesiją? Kokią? Kas trukdo pabandyti išpildyti savo svajonę?: Ką svajojau tuom ir esu šiuo momentu. >> Kokias valstybes esate aplankę? Kuriuos miestus ar vietas rekomenduotumėte aplankyti LMG5 žaidėjams?: >> Jei esate pilnametis, už kokią politinę partiją balsavote paskutiniuosiuose rinkimuose? Ar domitės politika?: - >> Jei turėčiau galimybę, realybėje norėčiau susipažinti su šiais LMG5 žaidėjais... (proga meetui!): GBK kolektyvų >> Šiuos LMG5 žaidėjus jau pažįstu realybėje...: @Don_Alvarez @Tony_Anderson >> Kiti faktai apie mane realybėje: - >> Mano nuotraukos: Redaguota vakar 07:58 nario Lince_Naikintuvas Don_Alvarez, Black_Wine, Koala_Stonkus ir 25 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 21 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Don_Alvarez Paskelbta vakar 07:58 Dalintis Paskelbta vakar 07:58 Nu ka rembo pasirode,sekmes projekte jei reiks kokios nors pagalbos papiesk turim cia pora nauju programeliu Lince_Naikintuvas, Veniamin_Kiselev, Cortez_Lukas ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gintas_Alk Paskelbta vakar 09:00 Dalintis Paskelbta vakar 09:00 (redaguota) @Lince_Naikintuvas Sutinku su projekto komandos pakeitimu. nuo kada čia jau busi pgr. admin? Redaguota vakar 09:01 nario Gintas_Alk Lince_Naikintuvas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nezvairuok_Dzik Paskelbta vakar 09:13 Dalintis Paskelbta vakar 09:13 UAB ,,kaukoliu knezyntojai" Lince_Naikintuvas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Veniamin_Kiselev Paskelbta vakar 09:20 Dalintis Paskelbta vakar 09:20 rimčiausias sop vadeiva, jei reiks pagalbos su komandos nuvertimu kreipkis Lince_Naikintuvas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta prieš 23 valandas(-ų) Autorius Dalintis Paskelbta prieš 23 valandas(-ų) prieš 2 valandas(-ų), Gintas_Alk rašė: @Lince_Naikintuvas Sutinku su projekto komandos pakeitimu. nuo kada čia jau busi pgr. admin? Reikalai po truputi juda i prieki, greitu metu tureciau buti Gintas_Alk sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Naikintuwas_Laiswej Paskelbta prieš 20 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 20 valandas(-ų) Zveikas, jei serve reiks pagalbos, visada esam. Mss šeimynėle pašiurpus Lince_Naikintuvas sureagavo į tai 1 Ghetto Block' Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Clemmy_Berman Paskelbta prieš 20 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 20 valandas(-ų) malonu Lince_Naikintuvas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta prieš 19 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 19 valandas(-ų) malonu, susisiek zaidime jei reiks pagalbos, cia biski su @Don_Alvarez isikure. Don_Alvarez ir Lince_Naikintuvas sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dalius_Gold Paskelbta prieš 19 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 19 valandas(-ų) štai shrotinių ir fūristų svajonių žlugdytojas, malonu bratka Lince_Naikintuvas ir Naikintuwas_Laiswej sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Neil_Huble Paskelbta prieš 19 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 19 valandas(-ų) malonu bratka,!! Lince_Naikintuvas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Neil_Huble Paskelbta prieš 19 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 19 valandas(-ų) Ką tik, Neil_Huble rašė: malonu bratka,!! p.s @Karolina_Mss dabar tai tikrai noretum su jo lambo palakstyt :PP Naikintuwas_Laiswej sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Wine Paskelbta prieš 19 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 19 valandas(-ų) Sveikutis, malonu, jei reikes advanced'o vietoj gieskes susisiek! Lince_Naikintuvas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martinis_Beckham Paskelbta prieš 18 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 18 valandas(-ų) Zdarof lince buldozeris Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta prieš 17 valandas(-ų) Autorius Dalintis Paskelbta prieš 17 valandas(-ų) Sveiki, malonu ir man. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta prieš 17 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 17 valandas(-ų) Malonu susipažinti bratka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Koala_Stonkus Paskelbta prieš 17 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 17 valandas(-ų) swx. malonu artimiau susipazint ir pamatyt veida. zaidziam jau nuo samp laiku kodel kari batai nevalyti, kaa? 154071532_470677090979298_6079243539048418015_n.mp4.1a27d12d19ac3de829a4d99ea849f62d.mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fack_Boy Paskelbta prieš 15 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 15 valandas(-ų) Rimtega, social media fanas nuo gbk atsiradimo! Navraj_Goraya ♥ Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar