Rokas_Oliveira Paskelbta Penktadienis 18:52 Dalintis Paskelbta Penktadienis 18:52 (redaguota) Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Rokas_Oliveira 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Gugis_Fanta 3. Priežastys: pardavineja srw valiuta uz tikrus pinigus rukyk kaip ten 1m 3 e ir dar klause ar esu ozys, as ne ozys bet teisybe megstu tai rukyk dabar rukyk velnias 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/DsLQsES Redaguota Penktadienis 19:19 nario Rokas_Oliveira Pablo_Peru, Robke_Gang, Don_Alvarez ir 20 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 1 20 1 дьявол. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Oliveira Paskelbta Penktadienis 18:53 Autorius Dalintis Paskelbta Penktadienis 18:53 sekmes kur istrintos zinutes jis raso kiek milijonu gali duot uz ta suma ne ozys bet teisybe megstu tokius kaip tu priduot malonumas @Gugis_Fanta redagavau viska per imgur turekit kur istrintos zinutes siulo milijonus uz tikrus pinigus @Gugis_Fanta Clemmy_Berman sureagavo į tai 1 дьявол. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rycka_Ambalas Paskelbta Penktadienis 19:25 Dalintis Paskelbta Penktadienis 19:25 amm.. Laurekas_Saldytuvas, Sigis_Kanape, Suqma_Dik ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 4 Sdare Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Oliveira Paskelbta Penktadienis 19:27 Autorius Dalintis Paskelbta Penktadienis 19:27 prieš 36 minutes(-čių), Rycka_Ambalas rašė: amm.. tai zmogau mane pridavineja mute meta bana gavau galvoji as nepriduosiu ka man tylet geras tu vaflis ? @Gugis_Fanta kur tu seniukai ar raides is klaviaturos dingo ? Check_Bass, Kentrell_Gaulden, Rycka_Ambalas ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 дьявол. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juodasis_Dalgis Paskelbta Penktadienis 19:49 Dalintis Paskelbta Penktadienis 19:49 (redaguota) Redaguota Penktadienis 19:50 nario Juodasis_Dalgis Pingvinas_Angry, Vycka_Suleikis, Sebastien_Ogier ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Penktadienis 19:57 Dalintis Paskelbta Penktadienis 19:57 Nežinau su kuo tu čia susirašinėjai ir kas čia bando mane pakišt, bet spektaklis geras Vadim_Kalashnikov, Rokas_Oliveira, Matukas_Poseu ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 8 Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Oliveira Paskelbta Penktadienis 19:59 Autorius Dalintis Paskelbta Penktadienis 19:59 prieš 4 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: Nežinau su kuo tu čia susirašinėjai ir kas čia bando mane pakišt, bet spektaklis geras Gerai duodi veiksmo prisijunk i dc ir padaryk share savo vaizda ;D ir mano chat pajunk geras tu lavonas ;D sako pakist taigi tave ant vieno veiksmo atgaudyt dbr galiu prieš 4 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: Nežinau su kuo tu čia susirašinėjai ir kas čia bando mane pakišt, bet spektaklis geras Ateik i dc rodyk vaizda ir parasyk mano fb ismes iskarto musu chat tik uzblokaves tu mane ;D jau be admino vyras sedi prieš 4 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: Nežinau su kuo tu čia susirašinėjai ir kas čia bando mane pakišt, bet spektaklis geras Uzteks laikyt tokius kaip tu korumpuotus дьявол. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Penktadienis 20:44 Dalintis Paskelbta Penktadienis 20:44 prieš 44 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: Nežinau su kuo tu čia susirašinėjai ir kas čia bando mane pakišt, bet spektaklis geras labai idomiai bratka tavo fotke cia ir inmure tokia pat bet tikiu bratka tavim kad lemu nestumdai svarus esi Tomas_Frenzy, Arnas_Dekardas ir Guzzy_Guzz sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasia_Ciornij Paskelbta Penktadienis 22:57 Dalintis Paskelbta Penktadienis 22:57 kada atranka i adminus? Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gintas_Alk Paskelbta Penktadienis 23:26 Dalintis Paskelbta Penktadienis 23:26 prieš 3 valandas(-ų), Rokas_Oliveira rašė: Gerai duodi veiksmo prisijunk i dc ir padaryk share savo vaizda ;D ir mano chat pajunk geras tu lavonas ;D sako pakist taigi tave ant vieno veiksmo atgaudyt dbr galiu Ateik i dc rodyk vaizda ir parasyk mano fb ismes iskarto musu chat tik uzblokaves tu mane ;D jau be admino vyras sedi Uzteks laikyt tokius kaip tu korumpuotus O toki bahura laužei vipchate, o daba ka ožini vargša žmogu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grunveliq_Dramshator Paskelbta Šeštadienis 08:36 Dalintis Paskelbta Šeštadienis 08:36 @gugis_fanta pervaziuok tam oliwerai su savo golf 4 1.9l 65kw jibalnika uz sita ozio pisima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Šeštadienis 09:24 Dalintis Paskelbta Šeštadienis 09:24 Atmesta. Nebe administratorius. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nezvairuok_Dzik Paskelbta Šeštadienis 09:31 Dalintis Paskelbta Šeštadienis 09:31 apsimyzelis, vip chate bahurauji bahura primetinet bandai pries bahurus, o cia apsitriohines visas skundus pildai, pisk nuo tilto lohas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Edga_Kesa Paskelbta Šeštadienis 09:45 Dalintis Paskelbta Šeštadienis 09:45 Administratorius po skandalo pasišalino savo noru, todėl tema rakinama. Laurekas_Saldytuvas, Tomox_Csgo, Neil_Huble ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai