Arvydas_Katkus Paskelbta Liepa 1 Dalintis Paskelbta Liepa 1 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Arvydas_Katkus 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Luksis_Flux 3. Priežastys: Free ban 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/abhuTJs Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Liepa 2 Dalintis Paskelbta Liepa 2 prieš 19 valandas(-ų), Arvydas_Katkus rašė: Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Arvydas_Katkus 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Luksis_Flux 3. Priežastys: Free ban 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/abhuTJs https://imgur.com/3RUyNWo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grunveliq_Dramshator Paskelbta Liepa 2 Dalintis Paskelbta Liepa 2 prieš 7 minutes(-čių), Luksis_Flux rašė: https://imgur.com/3RUyNWo o ka cia slepi baltame fone?:))) kodel uzpaisytas? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arvydas_Katkus Paskelbta Liepa 2 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 2 prieš 4 valandas(-ų), Luksis_Flux rašė: https://imgur.com/3RUyNWo Tai vienu žodžiu, jeigu gegužės kokią pvz. 28 dieną parašyčiau kažką ne taip į /admins, liepos 1 d. šautum baną? Puiku, vip prižiūrėtojau/moderatoriau - taip ir toliau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Liepa 3 Dalintis Paskelbta Liepa 3 prieš 20 valandas(-ų), Arvydas_Katkus rašė: Tai vienu žodžiu, jeigu gegužės kokią pvz. 28 dieną parašyčiau kažką ne taip į /admins, liepos 1 d. šautum baną? Puiku, vip prižiūrėtojau/moderatoriau - taip ir toliau Dar nepraėjo 24h jeigu fotke gerai pasižiūrėjai, o už tavo pastoviu nesąmonių darydama tai čia labai trumpa laika gavai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grunveliq_Dramshator Paskelbta Liepa 3 Dalintis Paskelbta Liepa 3 prieš 52 minutes(-čių), Luksis_Flux rašė: Dar nepraėjo 24h jeigu fotke gerai pasižiūrėjai, o už tavo pastoviu nesąmonių darydama tai čia labai trumpa laika gavai. kodel neatsakai ka slepi po tuo baltu uztusuotu dalyku? loliko ar vidmanto skriptukai ten ijungti? Tomox_Csgo ir Robke_Gang sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arvydas_Katkus Paskelbta Liepa 4 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 4 On 2025-07-03 at 17:52, Luksis_Flux rašė: Dar nepraėjo 24h jeigu fotke gerai pasižiūrėjai, o už tavo pastoviu nesąmonių darydama tai čia labai trumpa laika gavai. Ką lietuvių kalboje turėtų reikšti „už tavo pastoviu nesąmonių darydama“? Kaip tai susiję su šia bausme? Nejaugi serverio moderatorius/vip prižiūrėtojas negali šiek tiek pasistengti „gerai pasižiūrėti“ ir įsitikinti, kad tavo raštingumas atrodytų bent kiek geresnis nei trečioko? Dabar aptarkime bausmę(es). Kodėl ponas administratorius/moderatorius/vip prižiūrėtojas žaidime neturi telefono? Esate administratorius/moderatorius/vip prižiūrėtojas, tačiau su jumis neįmanoma susisiekti. Kokį būdą siūlote su jumis pasikonsultuoti, jei Discord programoje neatrašote, o už bandymą susisiekti per /admins - baudžiate? Žaidime jūsų susitikti nepavyksta – esate išsijungęs /map funkciją, plius, didžiąją savo, švelniai tariant, netrumpo žaidimo laiko dalį praleidžiate stebėdamas mano ar kitų baisių nusikaltėlių žaidimą, neištardamas nei žodžio, nei įspėjimo, nei klausimo. Veiksmų eilės tvarka: Dvi žinutės iš esmės paeiliui (laikas: birželio 30 d., 21:32). Gaunu bausmę už parašytus pranešimus (laikas: birželio 30 d., 21:36): Trečia žinutė (laikas: birželio 30 d., 21:36), beveik iškart gaunu dar vieną bausmę (laikas: birželio 30 d., 21:36): Kadangi pateikėte būtent šį screenshotą (https://imgur.com/3RUyNWo) kaip įrodymą už skirtą bausmę, galime sakyti, jog tuo metu serveryje buvote prisijungęs, aktyvus, bei matėte, jog buvau nubaustas. Tad kodėl neskyrėte bausmės būtent birželio 30 d., ~21:40? 22:00? 22:20? 23:30? Juk žaidime buvau prisijungęs, lygiai taip pat, kaip jūs, administratoriau/moderatoriau/vip prižiūrėtojau? Ar administratorius/moderatorius/vip prižiūrėtojas nori pasakyti, jog net jeigu ir nebūčiau nubaustas, už tokius pažeidimus turėčiau būti baudžiamas sekančią dieną, kai tik jums kyla noras tai padaryti? Būtų labai smagu, jei atsakytumėte į klausimus, kadangi čia, tikriausiai, mano vienintelis šansas pabendrauti su jumis, administratoriau/moderatoriau/vip prižiūrėtojau. Būtų labai liūdna, jei neatsakytumėte, tačiau galėčiau tai pateisinti, žinant, jog jums gali pritrūkti kognityvinių įgūdžių. Vis tik, gal pateiktumėte įrodymus, kuriuose būtų matyti, kaip aš nebaudžiamas 3 kartus iš eilės į /admins rašiau ne pagal paskirtį? Ačiū jums, administratoriau/moderatoriau/vip prižiūrėtojau su BMW ant kiekvienos profilio nuotraukos, man garbė padėti jums tobulėti. John_Miami ir Vasia_Ciornij sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fire_Truck Paskelbta Liepa 4 Dalintis Paskelbta Liepa 4 Kadangi ši anketa susiijusi su mūsų gerbiamuoju Luksis_Flux, aš norėčiau pasiteirauti apie mano buvusį nusižengimą. Migliai prisimenu, kad jūsų buvęs komandos narys Gugis_Fanta (didelis fanas) paskyrė man tą pačią priežastį už jūsų traktuojamas nesąmones. Žinome, kad jūs esate kuklus ir paslaptingas žmogus miestelyje, bet tarp mūsų nors ir aš tavęs niekada nemačiau ar girdėjau tavo švelnaus balso prieš mano nusikaltimus, tu žinojai kokia klaida buvo naudojama. Manau, kad verta pabriežti, kad ši "klaida" egzistuoja iki šios dienos, bet tai yra visapusiškai suprantama jeigu mano veikla tave labiau domina negu bendruomenės gerybė. Arvydas_Katkus sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fire_Truck Paskelbta Liepa 7 Dalintis Paskelbta Liepa 7 (NE TA PAČIA TEMA) Norėčiau pridėti, kadangi į šią anketą nėra atsakoma su tokiu pačiu ryžtingumu ir greičiu, kaip yra dalinamos bausmės: Būčiau labai nustebęs, jei iki šio laiko @Gugis_Fanta vis dar laisvai vaikščioja jūsų serveryje. Taisyklės Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saul_Combs Paskelbta Liepa 7 Dalintis Paskelbta Liepa 7 (redaguota) prieš 1 valandą, Fire_Truck rašė: Būčiau labai nustebęs, jei iki šio laiko @Gugis_Fanta vis dar laisvai vaikščioja jūsų serveryje. Taisyklės Labas. Žaidėjas Gugis_Fanta buvo užblokuotas už Serverio turto pirkimą ir (ar) pardavinėjimą už realius pinigus Edgaro. Redaguota Liepa 7 nario Saul_Combs Fire_Truck ir Arvydas_Katkus sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar