Jump to content

Peikiu Hugo_Boss

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Saul_Combs
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Hugo_Boss
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Per daug sau leidžia šliužas, šaudo iš niekur nieko civilius, siuntinėja nx vip chate ir dar už viešą ginklų demonstraciją konfiskuoja visus ginklus?
4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): Advanced Rifle, visus kt. ginklus praradau, tai apie 200 tūkst., kuriuos prašysiu grąžinti iš pareigūno sąskaitos arba išmesti jį iš darbo
5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://imgur.com/a/NuFKOaQ

Iš pareigūno noriu pamatyti kaip aš „demonstravau“ ginklą, nes labai skirtingai gali būti suvokiamas ginklo demonstravimas.

Pagal pareigūno uždėtą reakciją į įrašą, matyt, jis tų įrodymų net neturi. Pirmiausia, nemanau, kad pareigūnams turėtų būti leidžiama konfiskuoti žaidėjo ginklus už viešą ginklų demonstraciją. Antra, net jei ir pirmas nebus koreguojamas, išlipti iš TAXI automobilio su equippintu Pistol .50 ginklu pamiršus apie tai, nesitaikyti su juo (tiesiog laikyti ginklą rankose) - ar galima skaityti tai kaip demonstraciją? Tai nėra niekur apibrėžiama, ir skirtingi žmonės gali tai suprasti skirtingai, o tuo labiau konfiskuoti absoliučiai visus ginklus iš žaidėjo inventoriaus. Mano manymu - tai grynas išsipisinėjimas ir pareigūno privilegijų išnaudojimas. Net nekalbu apie neišsaugotus įrodymus mano, kur pareigūnas šaudė į mane su pareigūno uniforma be priežasties ir pasiuntė nx vip chat'e 😹

Redaguota nario Saul_Combs

image.png.3579f91f9e37398e2e80dcd2310c3686.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...