Saul_Combs Paskelbta Liepa 9 Dalintis Paskelbta Liepa 9 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Saul_Combs 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Padidinti sezono paso misijų juodąjį sąrašą. Dabar puse minėto sąrašo yra užpildytos ūkininko misijomis, kurios nėra įmanomos, jei nepraleidi 24 valandas per parą projekte keliant tik ūkininko lygį (dar viena problema, bet jau buvo siūlyta koreguoti kitame pasiūlyme), o kitos - individualiai neįmanomos žaidėjams, neturintiems tam tikrų reikalavimų, reikalingų toms misijoms (pvz. kaip aš nueisiu į PD, jei net neturiu tinkamo žaidėjo lygio?). Didinti tą sąrašą bent dar 5 ar 10 vietų (t.y. vietoj 30, didinti iki 35 ar 40 misijų). 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Savaime suprantama, jei turi daugiau IQ nei rafaelis kirminas čia įdedu, nes @Lawrence_Taylor nemoka forumu naudotis Dani_Toku, Check_Bass, Charlie_Gambino ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 3 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Liepa 9 Dalintis Paskelbta Liepa 9 esu tikrai už esu 3 lv ukininkuos neimanoma misiju normalei pasidaryt. https://imgur.com/a/1KZ0M3U Lawrence_Taylor ir Saul_Combs sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dani_Toku Paskelbta Liepa 9 Dalintis Paskelbta Liepa 9 už už už!!! Saul_Combs sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cancaras_Cancaras Paskelbta Liepa 9 Dalintis Paskelbta Liepa 9 Ant kitu metu gal padidins Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sincero_Moment Paskelbta Liepa 9 Dalintis Paskelbta Liepa 9 reikėtų, neturintiems lvl neįmanoma įvykdyti daugumos misijų. Lawrence_Taylor ir Check_Bass sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gedas_Orange Paskelbta Liepa 9 Dalintis Paskelbta Liepa 9 Tikrai už Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Trečiadienis 23:44 Dalintis Paskelbta Trečiadienis 23:44 Tikrai praverstu, nes dabar pilnas sarasas vien ukininku misiju... Lawrence_Taylor, Saul_Combs ir Check_Bass sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dievo_Sargybinis Paskelbta Ketvirtadienis 04:28 Dalintis Paskelbta Ketvirtadienis 04:28 Aš už buna sekas buna kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Akcija_Bananams Paskelbta Ketvirtadienis 06:01 Dalintis Paskelbta Ketvirtadienis 06:01 Galėtų išvis misijos kristi pagal žaidėjo lygius, arba darbus kuriuose jis dirba (su pakvietimu) Dabar tos medikų, mechanikų ir policijos misijos man tik užima vietą bliste. (pats fūristas, o jiems misijų išvis nėra) Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Lordays Paskelbta Penktadienis 15:53 Dalintis Paskelbta Penktadienis 15:53 Sutinku, už, taip pat sutvarkyti ūkininkų darbo įpatumus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar