Ernestas_Zuke Paskelbta Ketvirtadienis 19:01 Dalintis Paskelbta Ketvirtadienis 19:01 (redaguota) nformacija ir taisyklės Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernestas_Zuke Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Mantas_Uzbekistanas Papeikimo priežastis: saudymas be reiklao tokais savo veiksmais skatina komanda saudyti be reikalo. Manau kaip valdzios atstovas taip daryti negali Pažeidimų įrodymai: https://streamable.com/kcmgs1 Redaguota Ketvirtadienis 19:04 nario Ernestas_Zuke Rycka_Ambalas, Mantas_Bird, Luka_Tony ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 5 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Uzbekistanas Paskelbta Ketvirtadienis 19:45 Dalintis Paskelbta Ketvirtadienis 19:45 Situacija gavosi, kad ne laiku ir ne vietoje pasitaikei. Po gamyklos /vt 2 laukėme, kol atsiteleportuos gaujiniai. Atsitelino 3 gaujiniai – Lawrence_Taylor, Gintas_Alk, Kentrell_Gaulden. Jie suboomino nuomos mašiną ir pradėjo mane šaudyti. Numiriau ir pasakiau, kad pagautų tuos, kurie šaudė. Iš trijų gaujinių pagavo tik vieną, pagetino mane, kad galėčiau uždėti starus, bet Kentrell_Gaulden atsijungė. Ieškojome dar dviejų likusių, kurie mane šaudė. Tuo metu nebuvau tiksliai įsiminęs visų V_P, ir tu atsiteleportavai į /vt 2 su dviračiu, pradėjai važiuoti link kalėjimo pickupo. Alex_Caruso bandė tave iš tazerio patazinti, bet nepataikė, ko pasekoje pradejau į tave šaudyti – norėdamas, kad atsirastum ligoninėje, kur kolega būtų galėjęs tave surakinti ir tada būčiau uždėjas tau starus. Neatidumo klaida iš mano pusės – galvojau, kad tu buvai vienas iš trijų gaujinių, kurie važiavo su nuomos mašiną. Parašiau tau SMS, atsiprašiau ir paaiškinau, kodėl tave nužudžiau. Atsiprašau dar kartą. Jei labai reikia – galiu atlygint žąla. Pridedu video - https://streamable.com/q0wqsy zzzz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernestas_Zuke Paskelbta Penktadienis 17:19 Autorius Dalintis Paskelbta Penktadienis 17:19 prieš 21 valandas(-ų), Mantas_Uzbekistanas rašė: Situacija gavosi, kad ne laiku ir ne vietoje pasitaikei. Po gamyklos /vt 2 laukėme, kol atsiteleportuos gaujiniai. Atsitelino 3 gaujiniai – Lawrence_Taylor, Gintas_Alk, Kentrell_Gaulden. Jie suboomino nuomos mašiną ir pradėjo mane šaudyti. Numiriau ir pasakiau, kad pagautų tuos, kurie šaudė. Iš trijų gaujinių pagavo tik vieną, pagetino mane, kad galėčiau uždėti starus, bet Kentrell_Gaulden atsijungė. Ieškojome dar dviejų likusių, kurie mane šaudė. Tuo metu nebuvau tiksliai įsiminęs visų V_P, ir tu atsiteleportavai į /vt 2 su dviračiu, pradėjai važiuoti link kalėjimo pickupo. Alex_Caruso bandė tave iš tazerio patazinti, bet nepataikė, ko pasekoje pradejau į tave šaudyti – norėdamas, kad atsirastum ligoninėje, kur kolega būtų galėjęs tave surakinti ir tada būčiau uždėjas tau starus. Neatidumo klaida iš mano pusės – galvojau, kad tu buvai vienas iš trijų gaujinių, kurie važiavo su nuomos mašiną. Parašiau tau SMS, atsiprašiau ir paaiškinau, kodėl tave nužudžiau. Atsiprašau dar kartą. Jei labai reikia – galiu atlygint žąla. Pridedu video - https://streamable.com/q0wqsy pridedu dar blogai primtas sprendimas del papiekimo zaidejas uz tokius veiksmus turejo buti ismestas Luka_Tony, Martinis_Beckham, Alex_Caruso ir 1 kitas sureagavo į tai 3 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar