Jump to content

PEIKIU Mantas_Uzbekistanas

Ernestas_Zuke

Rekomenduoti pranešimai

nformacija ir taisyklės

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernestas_Zuke
  2. Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Mantas_Uzbekistanas
  3. Papeikimo priežastis: saudymas be reiklao tokais savo veiksmais skatina komanda saudyti be reikalo. Manau kaip valdzios atstovas taip daryti negali
  4. Pažeidimų įrodymai: https://streamable.com/kcmgs1
Redaguota nario Ernestas_Zuke
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Situacija gavosi, kad ne laiku ir ne vietoje pasitaikei. Po gamyklos /vt 2 laukėme, kol atsiteleportuos gaujiniai. Atsitelino 3 gaujiniai – Lawrence_Taylor, Gintas_Alk, Kentrell_Gaulden. Jie suboomino nuomos mašiną ir pradėjo mane šaudyti. Numiriau ir pasakiau, kad pagautų tuos, kurie šaudė. Iš trijų gaujinių pagavo tik vieną, pagetino mane, kad galėčiau uždėti starus, bet Kentrell_Gaulden atsijungė.
Ieškojome dar dviejų likusių, kurie mane šaudė. Tuo metu nebuvau tiksliai įsiminęs visų V_P, ir tu atsiteleportavai į /vt 2 su dviračiu, pradėjai važiuoti link kalėjimo pickupo. Alex_Caruso bandė tave iš tazerio patazinti, bet nepataikė, ko pasekoje pradejau į tave šaudyti – norėdamas, kad atsirastum ligoninėje, kur kolega būtų galėjęs tave surakinti ir tada būčiau uždėjas tau starus. Neatidumo klaida iš mano pusės – galvojau, kad tu buvai vienas iš trijų gaujinių, kurie važiavo su nuomos mašiną. Parašiau tau SMS, atsiprašiau ir paaiškinau, kodėl tave nužudžiau. Atsiprašau dar kartą. Jei labai reikia – galiu atlygint žąla. 
Pridedu video - https://streamable.com/q0wqsy

zzzz

Nuoroda į atsakymą

prieš 21 valandas(-ų), Mantas_Uzbekistanas rašė:

Situacija gavosi, kad ne laiku ir ne vietoje pasitaikei. Po gamyklos /vt 2 laukėme, kol atsiteleportuos gaujiniai. Atsitelino 3 gaujiniai – Lawrence_Taylor, Gintas_Alk, Kentrell_Gaulden. Jie suboomino nuomos mašiną ir pradėjo mane šaudyti. Numiriau ir pasakiau, kad pagautų tuos, kurie šaudė. Iš trijų gaujinių pagavo tik vieną, pagetino mane, kad galėčiau uždėti starus, bet Kentrell_Gaulden atsijungė.
Ieškojome dar dviejų likusių, kurie mane šaudė. Tuo metu nebuvau tiksliai įsiminęs visų V_P, ir tu atsiteleportavai į /vt 2 su dviračiu, pradėjai važiuoti link kalėjimo pickupo. Alex_Caruso bandė tave iš tazerio patazinti, bet nepataikė, ko pasekoje pradejau į tave šaudyti – norėdamas, kad atsirastum ligoninėje, kur kolega būtų galėjęs tave surakinti ir tada būčiau uždėjas tau starus. Neatidumo klaida iš mano pusės – galvojau, kad tu buvai vienas iš trijų gaujinių, kurie važiavo su nuomos mašiną. Parašiau tau SMS, atsiprašiau ir paaiškinau, kodėl tave nužudžiau. Atsiprašau dar kartą. Jei labai reikia – galiu atlygint žąla. 
Pridedu video - https://streamable.com/q0wqsy

pridedu dar blogai primtas sprendimas del papiekimo zaidejas uz tokius veiksmus turejo buti ismestas 

Nuoroda į atsakymą

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...