Ponas_Baltasis Paskelbta Sekmadienis 09:22 Dalintis Paskelbta Sekmadienis 09:22 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ponas_Baltasis 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Green_Stuf 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nešneka, laukia prie mašinos kol isėsiu ir iškart surakina, nes diržo nebuvau užsidėjas. Surakino nes buvau šalia mašinos kuri buvo be techo ir jis manė, kad ją vairavau. Išėjau iš kalėjimo, grįžau į įvykio vieta ir pradėjo šjp tazinti, 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): Baudom apie 10k Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Green_Stuf Paskelbta Sekmadienis 13:48 Dalintis Paskelbta Sekmadienis 13:48 (redaguota) Bent nuotrauka įmestum kokiu laiku aš čia toks blogas buvau Redaguota Sekmadienis 13:48 nario Green_Stuf Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Sekmadienis 16:44 Dalintis Paskelbta Sekmadienis 16:44 Atmesta. Pildant papeikimą reikia pateikti vaizdinius įrodymus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai