Jump to content

Peikiu Rafaelis_Kirminas

Turbo_Pushka

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Turbo_Pushka
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Rafaelis_Kirminas
3. Priežastis: Neleistinas Redux
4. Vaizdinė medžiagahttps://streamable.com/imx4ex
5. Papildomi komentarai: Ryskiai per sviesus redux, atkreipkit demesi tiek i dangu, tiek i aplinka. Buvo ispetas ne karta del neleistinu redux naudojimu.

Palyginkit mano default gta zaidimo dangu ir aplinkos sviesuma https://streamable.com/2gpl53 ir pas ji...

Skundas y skunda ✌️

Redaguota nario Turbo_Pushka
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 23 valandas(-ų), Turbo_Pushka rašė:

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Turbo_Pushka
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Rafaelis_Kirminas
3. Priežastis: Neleistinas Redux
4. Vaizdinė medžiagahttps://streamable.com/imx4ex
5. Papildomi komentarai: Ryskiai per sviesus redux, atkreipkit demesi tiek i dangu, tiek i aplinka. Buvo ispetas ne karta del neleistinu redux naudojimu.

Palyginkit mano default gta zaidimo dangu ir aplinkos sviesuma https://streamable.com/2gpl53 ir pas ji...

Skundas y skunda ✌️

Parodyk tu man ta perspejima del nelegalaus reduxo, viena karta uz ghetto redux bana esu gaves dar pries pora metu ir viskas, neisgalvok nesamoniu.
Pasakys adminai pasikeisti reduxa bus pakeista. 

Admin prasymu ikeliu naujo redux nuotraukas:
21:00 - Imgur: The magic of the Internet
21:54 -  Imgur: The magic of the Internet

Redaguota nario Rafaelis_Kirminas

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą

Paskelbta (redaguota)
prieš 1 valandą, Rafaelis_Kirminas rašė:

Parodyk tu man ta perspejima del nelegalaus reduxo, viena karta uz ghetto redux bana esu gaves dar pries pora metu ir viskas, neisgalvok nesamoniu.
Pasakys adminai pasikeisti reduxa bus pakeista. 

Nu duodi tu vaizdu. Jeigu tavo logika vadovaujantis tada iseina mazdaug taip : Cheatinsiu, bet jeigu pasakys adminai nebecytink, tai nebecytinsiu...

P.S Serveryje zaidi 2 metus kaip minejai, buvai jau nubaustas del sviesaus reduxo, praejo tiek laiko, vis dar nepasimokei ir tikies kazkokio tai ispejimo? 

Taisykliu nezinojimas, neatleidzia nuo atsakomybes as manyciau taip... O jau kaip administracija nuspres taip, pamatys bendruomene korumpuota valdzia turime ar vis gi ne 😉

„Redux“ modifikacijos naudojimas mūsų Serveryje yra leidžiamas, tačiau žaidėjas gali vis tiek būti užblokuotas, jeigu tai objektyviai suteikia pranašumą kitų žaidėjų atžvilgiu. „Redux“ modifikacija – gali būti puiki modifikacija siekiant padidinti savo FPS skaičių, bet projekto komanda draudžia, jeigu pas žaidėjus bus pastebėta:

🟥 Nakties metu – šviesu, kas leidžia pastebėti kitus žaidėjus ar objektus, kai kitų atžvilgiu tai padaryti daug sunkiau.
🟥 Naudojami tracerių spalvoti paryškinimai (lazeriai), kurie nesudėtingai leidžia atpažinti iš kur šaudoma.
🟥 Pašalinti narkotikų suteikiami efektai.
🟥 Pašalinti žaidimo objektai (tvoros, bačkos, sienos ar kt., kas suteiktų pranašumą ir leistų prašauti kiaurai).
🟥 Kiti atvejai į kuriuos gali atsižvelgti ADMIN nariai, jeigu bus įžvelgtas nesąžiningumas.

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Turbo_Pushka rašė:

Nu duodi tu vaizdu. Jeigu tavo logika vadovaujantis tada iseina mazdaug taip : Cheatinsiu, bet jeigu pasakys adminai nebecytink, tai nebecytinsiu...

P.S Serveryje zaidi 2 metus kaip minejai, buvai jau nubaustas del sviesaus reduxo, praejo tiek laiko, vis dar nepasimokei ir tikies kazkokio tai ispejimo? 

Taisykliu nezinojimas, neatleidzia nuo atsakomybes as manyciau taip... O jau kaip administracija nuspres taip, pamatys bendruomene korumpuota valdzia turime ar vis gi ne 😉

Prasiciuhink biski Turbo, paziurek kitu zmoniu pov medziagas kokius reduxus naudoja ir pamatysi, kad pas mane dar nera visiskai sviesus reduxas. Cytinimas ir redux naudojimas del per biski sviesaus dangaus nera tokie patys dalykai. Nebetrink cia tu savo nesamoniu. Atsakyma i skunda pateikiau.

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą

Paskelbta (redaguota)
prieš 1 valandą, Rafaelis_Kirminas rašė:

Prasiciuhink biski Turbo, paziurek kitu zmoniu pov medziagas kokius reduxus naudoja ir pamatysi, kad pas mane dar nera visiskai sviesus reduxas. Cytinimas ir redux naudojimas del per biski sviesaus dangaus nera tokie patys dalykai. Nebetrink cia tu savo nesamoniu. Atsakyma i skunda pateikiau.

Paaiskinsiu tau biski tada issamiau. 

Cheatinimas ir yra kada tu igauni pranasuma naudodamas tam tikras modifikacijas kaip zaidimo isvaizdos pakeitima ar tam tikras programas kurios palengvintu tau zaidima, dabar siuo atveju naudoji per sviesu reduxa, igauni pranasuma, matydamas objektus aiskiau judancius.

Kiti zmones man neidomu, neturi ka veikt - eik gaudyk tuos kitus

Nuoroda į atsakymą

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...